Бой! Над 200 роми раниха д-р Ал Хакак, потрошиха спешния център на Самоков, мъстили за смъртта на Борислав Петров

Пореден случай на брутално нападение от цигани в Спешния център в Самоков. Над 200 роми нахлуха като хуни и изпотрошиха центъра, раниха доктор, целият персонал е в ужас. Потърпевш е д-р Ал Хакак, който е ударен ударен по челото с юмрук, той е с  над 30 години стаж, пострадала е и фелшер Даскалова. „Такъв ужас за първи път преживяваме. Причината е, че е починал Борислав Янков Петров, любимец на махалата.“ каза д-р Ал Хакак пред екип на 4ВЛАСТ, който беше на място.Камери на спешния център са заснели мелето, криминалисти са намясто, има четирима задържани. Част от екипа успял да се барикадира в един от кабинетите, медиците са стояли под ключи половин час докато дойде полиция да ги спаси.Инцидентът става около 19:00 ч. в събота вечер. Ромите са били са въоръжени с ножове и колове, като с дървените пръти са успели да нанесат удари.Петров стопанисва магазин за хранителни стоки в центъра на ромската махала. Той е починал от белодробна емболия, не е търсил помощ през деня от Спешния център, направил го е в последния момент. Чуйте разказите на медиците:

Екипът на 4ВЛАСТ е готов да даде думата и на опачаленото семейство, като и на всеки, който пожелае да разкаже за случилото се. Исказваме съболезнования на опечалените.

Очаквайте подробности!
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Защо от медицински позор и лекарският синдикат ,не им изпратят спринцовки със ХИВ и адреналин за да освободят места за Ковид

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here