Бежанец от Украйна уловен пиян зад волана в Перник, перничанин заби слух с проба, отчела 2,81 алкохол

Пияни до козирката шофьори излови полицията в Пернишко през почивните дни. Сред тях и бежанец от Украйна. Шампион обаче е 63- годишен мъж, чиято проба отчела главозамайващите 2,81 промила алкохол в издишания въздух. Той шофирал лек автомобил „Мерцедес“, спрян бил за проверка вчера на ул. „Бл. Гебрев“ в пернишкия кв. „Изток“. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Солидно почерпен шофьор е хванат и в радомирското с. Извор. Проверка установила, че 47- годишен местен жител шофирал „Ауди“ 2,19 промила алкохол в издишания въздух. Той също е задържан за до 24 часа. Бежанецът от Украйна е карал в центъра на Перник с 1, 55 промила алкохол. Установено е, че той е със статут на временно пребиваващ в страната. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска заповед. Три топчета суха зелена листна маса са открити в 41-годишен брезничанин, той бил проверен на ул. „Ю. Гагарин“ в Перник.  Тестът показал, че това е марихуана. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка и действията по разследването продължават.

24-годишен жител на пернишкото с. Студена е шофирал лек автомобил „Сеат“ след употребата на канабис. Младежът бил проверен на 18 март, в пернишкия кв. „Изток“. Задържан е за до 24 ч. и работата продължава.

37-годишен перничанин е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на канабис и амфетамин. Проверен е вчера, на ул. „Мл. Стоянов“ с посока на движение към ул. „Бучински път“ в областния град. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. 22-годишен радомирец е задържан за притежаване на наркотични вещества. Познатият на полицията младеж бил проверен на 17 март в центъра на гр. Радомир. При направения му личен обиск в него са открити и иззети 3 бучки бяло прахообразно вещество и саморъчно свита цигара. Полевият тест показал, че става въпрос за амфетамин и канабис. Задържан е за до 24 ч. и работата по случая продължава.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here