ВиК Дупница с нов механик, Б. Борисов тандем с гл. инженер И. Стойчев

Борис Борисов и Красимира Иванова

⁨Борис Борисов е новият главен механик на ВиК Дупница. Той вече ще отговаря за състоянието на техниката и съоръженията и за отстраняването на повреди. Борисов ще работи в екип с Ивайло Стойчев, който е новият главен инженер на дружеството. Стойчев има опит, натрупан във ВиК Благоевград, той смени дългогодишния инженер на дупнишкото дружество инж. Орманков.
„Двамата са част от моя нов екип, разчитам на тях. Те контролират качеството и количеството на влаганите материали, следят да се работи с технически изправни съоръжения и машини. Отговарят за отстраняването на повреди, планират техническото обслужване, необходимите енергийни запаси с резервни части.“, изброи ангажиментите им управителят на водното дружество Красимира Иванова.
„Моята цел е да намаля загубите в предприятието, най- вече загубите на вода. Отговарям за експлоатацията на ВиК съоръженията. Нужна е оптимизация на мрежата, ВиК Дупница има бъдеще, но всичко зависи от политическата воля и конюнктура.“, коментира Стойчев.

Ивайло Стойчев с бившата шефка на ВиК -Благоевград Росица Димитрова.Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Ей този Борис е навсякъде бре.То не бяха ремонт на автомобили ,настройки на пелетни горелки ,сега и ВиК специалист.Изглежда само дето не е раждал още.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here