Дупничани коментират: Чуди се как да си прави реклама! Всъщност не се ли прави на герой от екшън филм за камикадзета?

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е внесъл в деловодството на НС искане за отказ от имунитета си в петък, за да може да отиде в съда и да се защити по заведеното срещу него дело за всяване на паника и смут. Това каза самият той пред БНТ.

„Това, което казах тогава, е, че с въвеждането на извънредно положение няма да се реши проблемът с вирусната епидемия, а че с подобни действия българското правителство създава паника и психоза. Това, което призовах аз, беше да не се поддаваме на паника и психоза. Вируси е имало и винаги ще има и няма нужда да се затварят цели държави затова, че се е появила поредната грипна епидемия“, коментира Костадинов.

По думите му едно от първите неща, което трябва да се направи, е да се премахне търговският статут на болниците.

Няма да търпят ограничения, задължителни маски и задължителна ваксинаци

Костадинов заяви още, че „Възраждане“ има готовност да преговаря с всички партии, но това, според него, „няма да предотврати парцелирането на държавата от четворната коалиция“.

„Единственото положително, което мога да кажа, е за фигурата на вътрешния министър, защото Бойко Рашков доказа не веднъж, а два пъти, че може да се смачка организираната престъпност, когато става въпрос за купуване и продаване на гласове. Благодарение на него до голяма степен се получиха тези резултати на изборите“, смята Костадинов.

„Чуди се как да си прави реклама! Всъщност не се ли прави на герой от екшън филм за камикадзета?“- пише ни Петър Василев от Дупница.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here