Краси Веселинова

От началото на месец юли Окръжен съд- Кюстендил има две нови попълнения, като и двете са кадри на Дарик радио, особено едното, Става въпрос за лицето на медията в областния град- Владимир Владимиров. След спечелен конкурс то зае длъжността „Връзки с обществеността“ в Окръжен съд- Кюстендил. Човекът глас и душа на Дарик- Кюстендил ще отговаря и за медийната политика на Районен съд-Кюстендил и Районен съд – Дупница.

Владимир Владимиров е журналист с над 18 години стаж в Дарик радио АД и Дарик Нюз ЕООД.

Другото ново попълнение в редиците на Окръжен съд е Калин Василев, който 2 години работи като репортер и водещ в „Дарик радио“. Той встъпи в длъжност- „младши съдия”. Василев е завършил специалност „Право“ в ЮЗУ „Н. Рилски“- Благоевград и има над 7 години юридически стаж. Назначен за „младши съдия”, по решение на Съдийската колегия на ВСС от 25 юни 2019 година, след спечелен конкурс и успешно приключил 9- месечен курс за обучение в Националния институт на правосъдието.

Калин е известен и с хобито си да пише книги, разкази и пътеписи, като за голяма част от тях е получил и престижни награди.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here