Ивайло Константинов

Изборите за кмет в Дупница и омбуцман вече са предрешени още през февруари 2018 г. според лидера на ГЕРБ Ивайло Константинов. Това пише той до действащ, бивш главен редактор на вестник „Вяра“ от личния си телефон.

Константинов сипеше люти попръжни, като каруцар към омбудсманката, но ето, че на 27 февруари 2018 г. сигнал като стрела е пронизал сърцето на лидера на ГЕРБ  и то се преобръща на 180 градуса. От смс-а не става известно от кого е получен сигналът, но хората казват за подобни поводи, че „Политиката е к––-а“ работа.

„Морално ли е лидерът на ГЕРБ да заема високият пост в Дупница, при положение, че е влязъл в близки отношение с бившето най- мощно острие на БСП от Кюстендил? Защо преди това Константинов сипеше люти попръжни по адрес на Мая, даде ли му нещо или просто така вече я харесва?“- питаха се всички в редакцията.

  

Ето и смс-а: „Мая не можеш да яздиш, имам сигнал!“, пише лидерът на ГЕРБ.

„Какъв сигнал, не разбирам за какво ми говори, какво значи това?“, пише главният редактор.

„Мая не, разбра ме, наша е! Повече, когато ме видиш.“, отвръща Константинов.

В Дупница Мая Манолова я наричат Сестра Галева, заради близостта и с изчезналите бандити. Автор на сега действащия Избирателен кодекс, като и негов вносител е Мая Манолова. Последствията са за цяла България. Политическата класа родена от кодекса на Манолова се гаври с държавата, гаври се с пенсионерите, всяко правителство увеличава пенсиите с по 2-3 лв. 3 000 000 българи живеят под социалния минимум, България е най- бедната страна в света. Търговски вериги като „Кауфланд“, „Била“ и др. изнасят парите ни за Германия и пълнят пенсионните фондове там. Здравеопазването и образованието са разсипани, националната сигурност напълно унищожена. Чакаме бежанците да ни оправят икономиката. Земеделието – умъртвено, земята ни ялова, продукцията некачествена, оставена без пазари. 80 % от зеленчуците и плодовете са внос. Политическата система е блокирана и свестните хора са извън системата, и нямат никакъв шанс. 90 % от пенсионерите живеят с по 200 лв и са напълно отчаяни, и чакат само смъртта си. Политическата класа е съставена от абсолютно бездушни хора, имащи вид на благочестиви, но отречени от тази сила. Не ги интересува, че над 3 000 000 българи гладуват.

Архив:

Гръм! Лидерът на ГЕРБ-Дупница Ивайло Костантинов изригна: Като гледам поведението на дясно доминираният от ГЕРБ парламент и Сестра Галева започнах да си мисля, че политиката е ––, съжалявам!

Общинският председател на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов загатна, че след последните събития в парламента, мястото за хора като него в политиката няма. Ето какво написа на фейсбук страницата си той:

Уважаваната от целият БЪЛГАРСКИ НАРОД Госпожа Мая Манолова, или (сестра Галева), или (майката на Костинбродската афера), или (Майката на необезпечените кредити), или (червевеното острие), днес беше избрана за Омбудсман на Републиката от дясно доминираният от ГЕРБ парламент, а аз председателствам общинска структура на управляваващата партия, ееееее, започнах да си мисля за политиката и аз……, съжалявам!
Константинов закачи и снимка с табела от времето на комунизма, която може да се тълкува по няколко начина, но красноречиво говори за отношението му към времето на тоталитаризма.

После, Ивайло Константонов се сприятели с Мая Манолова, стана и депутат, сега все още е лидер на ГЕРБ.

–––––––––––––––––––––––––––––––-

Австрийска агенция търси социална асистентка за 24-часа-обгрижване на г-жа от Грац,много лек и приятен случай, с всякакви удобства и лукс, започване на 05.07.Смяната е на 28 дни, заплащане 1.500€ бруто. Необходими са основни познания по немски. Информация i СV на info@mzl-betreuung.at, Tел. 0043 650 350 44 10

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here