Рожденичката Ани Вакъвчиева приема пожеланията на Гущеров.

Председателят на ОбС кръжа из цялата зала в опит да избяга от въпросите за скандала, повтаря като мантра: Нищо не е станало!

Йорданов: Сдобрихме се, мъжки неща!

Председателят на Общинския съвет Емил Гущеров умири страстите като актьор от Болшой театър и раздава усмивки и целувки на сесията днес.

Йордан Йорданов- вдясно на снимката, до него е екскметът Асен Пилев.

Както съобщихме, в края на миналата седмица той е скочил на бой срещу съветника Йордан Йорданов, присъстващите в офиса на ГЕРБ са ги разтървали. Причината за разпрата била, че Йорданов направил забележка на Гущеров, който сипел обиди срещу дупничанка.

Преследван от камерата на „4Власт” за коментар по горещата тема, Гущеров измери надлъж и шир с крачки залата на Общинския съвет днес в опит да се отърве.
„Това са интриги. Нищо не е станало.”, обяви той, докато кръстосваше залата.

На камерата като истински Матросов, за да спаси Гущеров, се изправи Ани Вакъвчиева от ЕНП. Тя връхлетя Гущеров да го целува, оказа се, че има рожден ден. „Не искам сега да тормозите председателя, искам да се веселим, имам рожден ден.”, обяви тя.

Пламен Соколов и Йордан Йорданов

Жълт като лимон, през това време пристигна Йордан Йорданов, отслабнал и посърнал. На въпроса как е, той успя да отрони „Добре съм, без коментар, нема смисъл. Мъжки неща, сдобрихме се, нещата са изчистени.”, каза той.


Гущеров категорично отказа да отговори извинил ли се е на Йорданов както и да даде определение на това коя жена според него е к*урва. Той обаче побърза да приветства Йорданов и да се здрависа с него вече радушно обърнат към камерата, за да покаже колко са си близки двамата.

Съветниците от ГЕРБ не вземат никакво отношение по скандала.

На сесията направи впечатление, че всички от ГЕРБ са пас, не коментират скандала и даже се забавляват с Гущеров, което показва, че са на негова страна и го подкрепят. Станислав Павлов от БСП коментира, че скандалът си е на ГЕРБ и не ги засяга, макар да стана ясно, че червените знаят с подробности какво се е случило.

Пас са даже дамите от ГЕРБ.

„Нашите коментираха усилено случилото се в офиса на ГЕРБ, но дали ще искат оставката на Гущеров, май не е наш проблем, а морален на ГЕРБ.”, коментира съветникът Георги Пехливански. Собственикът на ресторанта, до офиса на ГЕРБ, общинският съветник Ивайло Петров не дойде в залата.
Клиенти на заведението съобщиха, че са били ужасени от шумния скандал.
Единствен екскметът Пламен Соколов се чуди дали председателят ще псува или ще бие. „Изпитвам страх, от това, което се случва в ГЕРБ, истински страх. Мисля, че все пак на сесия трябва да идваме с предпазни средства. Не се знае председателят какво може да предприеме.”

Публикувахте от 4власт – ВяраНюз – Информационна агенция в Четвъртък, 27 юни 2019 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here