Мая Манолова стана баба, дъщеря й Ралица получи годежен пръстен от икономиста Мартин навръх рождения си ден

Любовта им пламнала преди 4 г. на БСП събрание в Кюстендил

237-24 - 81Ралица

Единствената дъщеря на кюстендилската депутатката от БСП Мая Манолова, Ралица се сгоди за дългогодишния си приятел Мартин. Чаровницата потвърди новината за „Вяра“ и сподели, че предложението е получила навръх рождения си ден – 15 октомври. Избраникът й също е от Кюстендил, той е от рогатата зодия Козирог и е с две години по-голям от нея. Двамата са заедно от 4 години. Ралица и Мартин се запознали на събрание на Младежкото обединение на БСП в Кюстендил. Младежът изчакал да мине кампанията около изборите, за да направи романтичното предложение и двамата спокойно да направят плановете си за съвместното бъдеще. „Пръстенът не искам да описвам как изглежда, нека да си остане наша тайна. Много съм щастлива от предложението“, каза Ралица.

237-24 - 81 92912098_n 237-24 - 8194614_n

Двамата решили да се установят да живеят в столицата. „Все още не съм мислила какво ще работя. Завършила съм социология в Германия, в университета „Констанц“, такова е и името на града, в който се намира учебното заведение. След това имам и второ висше образование – право от Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград”, обясни Ралица. Ученолюбивата девойка има и друга специалност – „Бизнес администрация” от Техническия университет.

237-24 - 81 Мая

Мартин Мирчев пък е завършил икономика в УНСС в София. Ралица Манолова е дъщеря на Мая Манолова от брака й с митничаря Милен Манолов. Ралица беше дясната ръка на майка си по време на кампанията. Приятелите им пък не могат да им се нарадват, казват, че са изключително приятна двойка. „Ралица е много лъчезарна и чаровна. Мартин също. Сигурни сме, че са родени точно един за друг“, добавят техни приятели.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here