Кой финансира кирилпетковци, асенвасилевци, атанасовци? Същият неистово иска държавата наесен!

Вуйчото на Кирил Петков Камен Богданов и самият Петков в Дупница. При тази визита бившият премиер пое ангажимент да разплете казуса с ВиК.

Читателите ни пишат:

Кой финансира кирилпетковци, асенвасилевци, атанасовци? Същият неистово иска държавата наесен!

Асен Василев
Кирил Петков и Асен Василев

В България нещата са много лични. Имам предвид не тези играчи, които виждаме – кирилпетковци, асенвасилевци, атанасовци. Говоря за хората, които стоят зад тях и ги управляват. Дали тези хора щяха да се държат по този унизителен за тях начин, ако някой не им е казал – добре, отидете пак на избори, ще ви финансирам? А този някой ще ги финансира, защото той не може да постигне сериозни политически резултати?”- пита социалният психолог Росен Йорданов.

Според него мина революцията на юмруците и всички такива състояния и единствената причина този някой да продължава да ги финансира е чистата човешка отмъстителност, инат и злоба. Нищо повече.

„Зад тези персони стоят хора, които имат персонална изключителна ненавист към Бойко Борисов и те са готови да губят, но да продължават тази ситуация. Защото политическата логика е ясна – имаме две партии, които декларират европейска ориентация на България – за ГЕРБ съм сигурен, за ППДБ не толкова, защото те не са монолитна конструкция”, смята психологът.

Бойко Борисов и Трайко Младенов, Костинброд

И още:

„Както каза Борисов, всички западни партньори са очаквали да има коалиция между тези две партии. Очевидно да не се случва има други причини. Но времето работи в полза на Борисов, той е крайъгълният камък в българската политика и изборите го потвърждават.“ – е мнението на депутатът Георги Георгиев от Сандански.

Премиерът Бойко Борисов отиде на посещение в град Симитли заедно със здравният министър проф. Костадин Ангелов. Придружаваше ги кметът Апостол Апостолов.
„В тази пандемия спасението на държавата в следващите една-две години е и най-непримиримите врагове и опоненти да работят заедно, за да се измъкнем от кризата. Шансът да се запазим е единството, защото съединението прави силата“, заяви министър-председателят.
Премиерът Борисов подчерта, че във времето на финансова, икономическа и здравна криза, причинени от COVID-19, трябва да сме максимално солидарни. Добрите икономически резултати на страната ни, които бяха поддържани в последните години, позволяват правителството днес да оказва необходимата подкрепа и на гражданите, и на бизнеса, категоричен бе министър-председателят.

„И в последно време решително нарасна персонално неодобрението към всички представители на „Продължаваме промяната“. Ако тези хора не са разбрали, че не могат да бият Борисов на избори, ще агонизираме още известно време”, отсече Росен Йорданов.

Бойко Борисов и Томислав Дончевв на посещение в Дупница, посрещна ги Ивайло Константинов с много дупничани
Бойко борисов в Дупница, зад него са депутатът Христо терзийски и областният лидер на ГЕРБ Даниел Данчев

 

Бойко Борисов и Георги ГеоргиевВижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Какви са тези небивалици дето пишете? Та те от ПП нямаха достатъчно пари, за да направят качествена кампания! Проевропейска и антикорупционна партия! герп Не са такива! Омаскарите Кирил и Асен, защото разбутаха схемичките на партиите окупирали властта в бг последните 15 години!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here