Ведат Хюсейн: Всички в Пиринско заставаме зад д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски, те са едно цяло!

Ведат Хюсейн е върховният главнокомандващ в Гоце Делчев и Гърмен, а също и в областта, направил е брилянтна организация.

Ведат Хюсейн: Всички в Пиринско заставаме зад д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски, те са едно цяло!

Областният лидер на ДПС за Благоевградска област Ведат Хюсейн излезе с пламенна декларация късно тази вечер. Разтревожен от вътрешното напрежение в ДПС – изключване на депутати, разцепление и остри напатки, Хюсейн призова за единство между Ахмед Доган и Делян Пеевски. Той призова членовете да не се подават на манипулативни изявления и да стоят твърдо зад Доган и Пеевски, без да вземат страна. Кметът на Гърмен Фейм Иса пръв подкрепи декларацията, последва го и кметът на Сатовча Арбен Мименов и др.

Публикуваме цялата декларация:

Д Е К Л А Р А Ц И Я

От ОБЛАСТЕН СЪВЕТ на ДПС – БЛАГОЕВГРАД
Областният съвет, всички общински структури, членове и симпатизанти на ДПС от област Благоевград, категорично заявяваме, че заставаме зад почетният председател д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски, като призоваваме обединени и сплотени, така както показахме на последните парламентарни избори да продължим заедно напред.
Фактът, че ДПС стана втора политическа сила в страната не се хареса на много хора, но ние категорично призоваваме за единство вътре в партията, за което винаги сме се борили и отстоявали. Нека не допускаме разделение и разцепление! Нека докажем, че сме силни и единни, че на евентуални следващи предсрочни избори ще излезем и ще покажем, че ДПС е по-силна от всякога. Заявяваме, че ДПС ще продължава да защитава интересите на хората, ще решава проблемите им и ще бъде близо до тях така, както досега.
Почетният председател д–р Ахмед Доган е идеолог и основател на ДПС, а г-н Делян Пеевски притежава решителност и прагматичност. ДПС винаги е била кауза и мисия за всички нас и е НЕДОПУСТИМО да си поставяме дилеми и избори пред нас. Затова в името на бъдещето на организацията и нейния просперитет се обръщаме към всички членове и симпатизанти на партията и към най-високите нива на ръководството да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!
!!! Молим всички членове и симпатизанти на ДПС да не се поддават на манипулациите в социалните мрежи.

Председател на Областен съвет на ДПС-Благоевград: Ведат Хюсеин

Ведат Хюсейн: Всички в Пиринско заставаме зад д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски, те са едно цяло!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here