Виктория Василева: Да правят каквото искат, не познавам Ивелин Михайлов

Виктория Василева: Да правят каквото искат

Виктория Василева: Да правят каквото искат, не познавам Ивелин Михайлов

Виктория Василева от „Величие“ отказа да коментира ще се разцепи ли парламентарната група след натрупаното напрежение в редиците на партията. Вчера идеологът на партията Ивелин Михайлов призова за изключването на Василева и Николай Марков.

„Първо не мога да коментирам изявленията на Ивелин Михайлов. Второ ще правя коментари след като мине първа точка в зала. Да правят каквото искат, не го познавам този човек, така че…“, лаконична беше Василева пред медиите.

Получих няколко заплахи за живота си, заяви заместник-председателят на 50-ото Народно събрание и депутат от партия „Величие” Виктория Василева в предаването „Денят на живо” по Нова Нюз.

„Заплахите не са една, а са няколко. Това беше една изключително добре организирана и целенасочена кампания. Няма да си позволя да кажа от кого е организирана. Имам ясна представа откъде идват тези заплахи“, добави Василева.

Тя подчерта, че е сезирала органите на реда, след като е получила заплахите срещу нея.

Василева бе категорична, че не е заплашвала Ивелин Михайлов.

По-рано днес Централният съвет на партия „Величие“ призовава Виктория Василева да освободи поста на заместник-председател на Народното събрание, а Николай Марков – поста на председател на парламентарната група.

Виктория Василева: Да правят каквото искат, не познавам Ивелин Михайлов
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here