Дупутатът от Дупница Николай Златарски: В ДПС противоборства няма, на това дължим успеха! Привилегиите не ме вълнуват, а проектите за общините са важни!

Дупутатът от Дупница Николай Златарски: В ДПС противоборства няма, на това дължим успеха! Привилегиите не ме вълнуват, а проектите за общините са важни!

Николай Златарски е депутатът от Кюстендилска област на ДПС. Той събра над 3 500 гласа като водач на листа, тази цифра е смайваща. ДПС не е събирала повече от 1 200 гласа- това се случи преди 2 години, когато д-р Стоян Стоявов се съгласи да води листата н Кюстендилска област, където ДПС нямаше повече от „една каруца“ последователи. Златарски рашири пределите на ДПС извън ромските махали, за него гласуваха българи, а не етнически групи. той е бизнесмен, бивш полицай, кото напуска системата преди много години и започва да развива търговия на дребно, сега е собственик на търговска верига „Адела“.

– Господин Златарски, как се чувствате в Народното събрание?

– Чудесно, за мен е голяма чес и удоволствие да бъда сред хора, които се стремят да вземат правилни решения за страната. Научавам много, вдъхновен съм. Искам да реализирам проекти за Кюстендилска област, за Югозапада. Искам да се срещна отново с кметовете, да обсъдим проектите на масата, за да действаме в екип. Няма време за губене, дребните ежби не ползват.

-Как оценявате политическата ситуация, ще има ли избори наесен?

– Хората не искат избори, аз също. Ситуацията е сложна, защото има хора с лош характер, опитват се да налагат себе си или „любимите си“, скандализират и монополизират внимание.  Надявам се да пораснат духовно. Да победят страстите си. Делян Пеевски не случайно каза „Да се смирим“. Дано го чуят.

– Ще заработи ли парламента?

-Изборът на председател на Народното събрание бе ключова стъпка за заработването на парламента.
С изключителното съдействие на ДПС и на председателя Делян Пеевски, вече е факт и парламента започна да работи в законодателен ритъм.

-Казват, че не мислите за хората, а за себе си?
-Ние от Движението за права и свободи сме онези, които мислят за хората и за бъдещето на България. Постоянното ходене на избори не е решение. Време е да направим едно нормално правителство, за да не “рушим” държавата. Винаги обясняваме какво сме направили, всеки ден. Това е главното, да обясняваме на хората, какво сме направили днес и защо.

-ДПС е най-сериозната партия от много години в България. Така съм си представял, че трябва да изглежда една партия. За разлика от всички останали, които непрекъснато имат противоборства, лъкатушения, сривове, спадове. Докато ДПС се оказаха една монолитна и много добре управлявана партия. И, както виждаме, тя постига успехи на национално равнище, при това  доста сериозни. В никакъв случай не би трябвало да бъдеме подценявани. Това е не само мое мнение, това е мнението на сериозни политически набюдатели, какъвто и бившият председател на народното събрание Отнян Герджиков и много други авторитети.

– Ще има ли правителство?

-Мисля, че ще има. ДПС работи в тази посока, макар да не сме от големите сили, ние оставаме балансьор, стремиме се към политическия център, крайностите са вредни явления, нека да не залитаме, а да бъдем и христоцентрични, в центъра да бъде „Писано е, на Господа Твоя Бог да служиш“, не на себе си, да не търсим само лична полза, а общата. ДПС държи личните отношения, а в парламента има хора, който непрекъснато ги рушат и това е маниер на поведение – арогантно, агресивно, постоянно недоволство, наелектризиране. Така нормалните избиратели се отвращават, но има много разочаровани и неудволетворени хора, които са на този дух, зъл дух и извиняват неуспехите си с правителство, времето, другите са им виновни. Те работа не вършват, те само крещят и са недоволни! Някой друг винаги им е виновен!

-Какви са привилегиите на депутатите, заплатата?

-Не ги знам и не искам да ги знам. Но, има. Няма да ползвам служебен апартамент, прибирам се всеки ден до Дупница, няма да ползвам служебен автомобил, ползвам личния си. Не съм получил заплата…, достатъчна е, май е около 5 000 лв. С първата заплата ще почерпя!

В Дпница гостува Джевджет Чакъров, който обеща да работи за просперитета на града:

Дупутатът от Дупница Николай Златарски: В ДПС противоборства няма, на това дължим успеха! Привилегиите не ме вълнуват, а проектите за общините са важни!

Фурор! Доц. Др. Джевдет Чакъров раздаде 73 членски книжки в Дупница, обяви: Ще дойда и като евродепутат след изборите с костюм! Възхитен съм!
Фурор! Доц. Др. Джевдет Чакъров раздаде 73 членски книжки в Дупница, обяви: Ще дойда и като евродепутат след изборите с костюм! Възхитен съм! / Чакъров, Стоян Стоянов и Николай Златарски/

4ВЛАСТ
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here