Двама от „Възраждане“ се цепят! Гласуваха против предложението на Костадинов Цвета Рангелова да стане председател на комисия в НС, Цончо Ганев побесня, Виктория Василева го съсече!

Николай Марков, Виктория Василева, Етиен Леви и още двама депутати ще напуснат групата на ''Величие''.
Николай Марков, Виктория Василева, Етиен Леви и още двама депутати ще напуснат групата на ''Величие''.

Виктория Василава към Цончо Ганев и Възраждане: Вие не сте морален стоджер, никой не ви е назначил за такива! Агресията ви минава граници, не се харесвате на избирателите!

Първата по-сериозна битка между ПП „Величие” на Николай Марков и „Възраждане” на Костадин Костадинов беляза третия парламентарен ден на 50-ото Народно събрание. Конфронтацията издави наяве очертаващото се отлюспване на поне двама депутати от ПГ на „копейките”. 

Скандалът гръмна при гласуването на проект на решение за избиране на Временна комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание.

Начело на комисията беше избрана предложената от ГЕРБ-СДС Анна Александрова. Кандидатурата беше подкрепена не само от собствената ѝ формация и ДПС, но също и от „Величие“, както и дори от трима депутати от ПП-ДБ. „Възраждане“ лансира собствен кандидат – Цвета Рангелова, зад която обаче застанаха само нейните съпартийци и ИТН.

Това изкара извън нерви верния паж на баш патриота Костадин – Цончо Ганев, който нападна „Величие” с обвинения, че били „секта” и „временно явеление” в парламента.

Цялата тирада на Цончо, обаче, се размаза като Киро и Лена на парапета, след като дойде новината, че двама от народните представители на „Възраждане” са гласували против кандидатурата на собствената си партия Цвета Рангелова.

Дали за българските граждани ще сме "мръсници" или "герои" зависи само от нас
Дали за българските граждани ще сме „мръсници“ или „герои“ зависи само от нас

Виктория Василева към Ганев от Възраждане го разгроми, него и изригналите като вулкан зли духове от „възрожденците“ в залата, които ругаеха люто:

„Аз съм търпелив човек, ще чакам да се навикате, ще ви изчакам. Успокойхте ли се. Никой не ви е назначил за морален коректив в парламвента, вие обждате себе си, едва ли очакват от вас избирателите да имате такова разрушително поведение. Не забравяйте максимата- демонстрирането на наглост и аругантност не ви прави по- добри.“

Дали това означава, че двама от копейките се цепят от парламентарната групата, въпрос на часове или дни е да научим, предаде човек от парламента за 4ВЛАСТ.

Депутатите все пак приеха проект на решение за избиране на Временна комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание.

Председател на временната комисия ще е Анна Александрова от ГЕРБ-СДС, а членове на комисията са както следва: Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС, Хамид Хамид и Ертен Анисова от ДПС, Надежда Йорданова и Стою Стоев от ПП-ДБ, адвокат Петър Петров от „Възраждане“, Иван Иванов и Мая Димитрова от БСП, Павела Митова и Станислав Богдански от ИТН и проф. Юлиана Матеева и Виктория Василев от „Величие“.

Виктория Василава към Цончо: Не сте морален стоджер! Тошко удари ПП-тата: Шутове психично болни! Христо Иванов беше най- вреден! Иван Ченчев: Той съсипа конституцията!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here