Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния и Гърция на изход за товарни автомобили

Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове

Трафикът е интензивен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Гърция на изход за товарни автомобили. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция” на сайта си.

Информацията е към 6:00 часа тази сутрин.

На границата с Румъния движението е интензивно на ГКПП „Кардам“, „Видин“, „Никопол“ и  „Оряхово“ на изход за товарни автомобили. На ГКПП „Никопол-Търномагуреле“ фериботът временно не работи поради технически причини.

Трафикът е интензивен на границата с Гърция при ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и Турция.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here