Запор на 13 имота наложи НАП на идеолога на партия „Величие“ Ивелин Михайлов

Ивелин Михайлов.
Ивелин Михайлов: Лидерът на „Величие” Николай Марков ме заплаши с „физическо унищожение".

Запор на 13 имота наложи НАП на идеолога на партия „Величие“ Ивелин Михайлов.

НАП е наложила запор на 13 имота на бизнесмена и идеолог на партия „Величие“ Ивелин Михайлов, съобщи БНТ. Самият Михайлов отказа коментар.

От портала за електронни услуги на приходната агенция става ясно, че Михайлов е в списъка на длъжниците с неуредени публични задължения. Дължи близо 309 хиляди лева.

От НАП официално заявиха, че цялата информация е на сайта на агенцията и в портала за електронни услуги. И няма да коментират медийни публикации.

Дружества, в които Михайлов е прекратил участието си, пък дължат над 340 хиляди лева. Според наши източници един от запорираните имоти е бивш пионерски лагер край Староселец.

Според местни хора Михайлов искал да изгради там селище за юрти и дори искал да откупи общински имот за паркинг на комплекса.

Преди седмица шефът на НАП Румен Спецов разпореди проверки на фирмите на Михайлов и хората, които стоят като лица зад партия „Величие“.

Тогава Спецов уточни, че има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами.

Запор на 13 имота наложи НАП на идеолога на партия „Величие“ Ивелин Михайлов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here