Анатоли Нанков: Поставям си високи цели винаги. Радвам се, че в Община Дупница приемат на сърце изявите на Марек и помагат доста

Анатоли Нанков
Анатоли Нанков
Анатоли Нанков: Поставям си високи цели винаги. Радвам се, че в Община Дупница приемат на сърце изявите на Марек и помагат доста.
Новият старши треньор на Марек Анатоли Нанков сподели впечатленията си от първата тренировка за сезона.
„Имаме и момчета от юношите на Марек. Радва ме, че има млади и кадърни футболисти. Искам да ги видя и да ги опозная. Всички останали от основния състав ги познавам. Ще се радвам да привлечем трима-четирима нови, за да вдигнем нивото. Изпитваме трудности за позицията централен нападател. Знаете, че младият Костов е на проби в Славия. Бих бил щастлив, ако Илия Димитров остане при нас. Имаме остра нужда и от централен защитник. Водят се преговори. Знаете как е във футбола – всеки изчаква нещо“, каза пред largoto.bg Нанков.
„Относно програмата на Втора лига – трябва да играем с всички и няма значение дали е в първите кръгове или по-нататък. Вярно е, че в Югозапада стават свирепи дербита. Трябва да се подготвим по най-добрия начин и да започнем добре първенството“, допълни треньорът.
„Аз си поставям високи цели винаги. Радвам се, че в Община Дупница приемат на сърце изявите на Марек и помагат доста. Ще се радвам да оправдая доверието и отборът да направи поне същата година като миналата, когато зарадваха толкова хора в региона. Играха един добър футбол, което е похвално. За това искам с привличането на нови футболисти да вдигнем нивото и да заместим напусналите“, завърши Анатоли Нанков.
Информация- largoto.bg
Анатоли Нанков: Поставям си високи цели винаги. Радвам се, че в Община Дупница приемат на сърце изявите на Марек и помагат доста.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here