Йордан Йорданов: Служебното правителство на Димитър Главчев да стане редовно с корекция на министерските кресла, не виждам друг кабинет!

Нова идея за бъдещия кабинет се върти по върха на държавата – служебното правителство на Димитър Главчев да стане редовно с корекция на министерските кресла, предположи общинският съветник на ГЕРБ Йордан Йорданов – лидер на ГЕРБ- Старейшини, докато му извайт нова прическа във фризьорски салон „Николай и Емилия“ в Дупница.

Подобен кабинет може да получи подкрепа от мандатоносителя ГЕРБ, ДПС и по-малките партии в 50-ото Народно събрание, за да има стабилно управление.

В противен случай алтернативата е седми поред предсрочни избори, които не са добре за нито една политическа формация, още по-малко за България, коментира Йорданов и не изключва нови избори наесен, защото за беда, още преди започването на разговорите за правителство, анонсирани от ГЕРБ, три формации обявиха, че няма да подкрепят кабинет с първия мандат. Това са големите губещи от вота на 9 юни ПП –ДБ плюс БСП и „Възраждане“.

От изборите насам жълтопаветните брокери обявява, че ще са опозиция, а днес обидената от разгрома коалиция обяви, че дори няма да отиде на срещата за нормален разговор. 

Ивайло Константинов и Андропова: Кирил Петков имаше цялата власт и какво направи? Недодялана, дилетантска и срамна конституционна реформа!
Ивайло Терзийски и Ивало Константинов

„Имаме огромен проблем, ГЕРБ загуби втори мандат, Радослава Чеканска събра 2 666 префереции, партията 10 500 гласа, а влезе човек от ПП Величие, който няма никаква обществена тежест, никой не го познава, жена от русенско село. Никой оже не я е видял, нейните гласове са около 1 200, но това не са за нея, а за партията ѝ, която е на няколко месеца, родена през март. Ето, това се казва несправедливост в изборния закон, а можеха да го поправят. Затова хората казват- и да гласуваш, и да не гласуваш все тая. Областният кординатор Даниел Данчев и общинският Ивайло Константинов, заедно с Михаела Крумова работиха здраво, но целта е да посстигнем 15 000 гласа в Кюстендилско, което не успяхме. Много работа ни чака.“ .- коментира Йордан Йорданов за 4ВЛАСТ- Информационна агенция.

Народният представител Христо Терзийски, областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев и общинския съветник и председател на партията в
Кюстендил Михаела Крумова

Ето какъв е предвиденият от ГЕРБ график за срещи:

17 юни 2024 г.:

13:00 часа – ДПС

15:00 часа – ПП – ДБ

17:00 часа – „Възраждане“

18 юни 2024 г.:

11:00 часа – БСП

13:00 часа – ИТН

15:00 часа – „Величие“

Йордан Йорданов: Служебното правителство на Димитър Главчев да стане редовно с корекция на министерските кресла, не виждам друг кабинет!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here