Диетата на президента Румен Радев, визията като на младеж!

Диетата на президента Румен Радев, визията като на младеж!

Без паста, зърнени храни, картофи, сладки и други от любимите въглехидрати, а и с доста усилени тренировки, президентът Румен Радев успява да опази визията си на младеж. Това разказаха за 4ВЛАСТ- Информационна агенция запознати с режима на държавния глава, който в името на мускулите напълно зарязал вкусните, но вредни храни. Радев се показа гол до кръстта на връх изборния ден- 9 юни и така „засенчи“ основните играчи, които са напълнели, погрозняли, изтощени и изнервени. Радев даде повод избирателите да мислят цял ден за него, да му се възхищават и да съжаляват, че той не участва в изборите за парламен и европарламент. Този рекламен трик изигра невероятно силна роля. Голяма част от българките въздишат по президента, а политическите лидери и по- силната част на човечеството са респектирани.

Преди броени дни президентът лъсна дибидюс като Владимир Путин и буквално отлепи общественото внимание от предизборната кампания с визията си на снажен момък. Факт е, че Радев изглежда перфектно за 61-годишен мъж и едва ли някой може да му даде повече от 40 лазарника.

След което обяви политиците, че си „показват срамотиите” и голата му визия е напълно нормална. Фотографията, която взриви общественото мнение, била направена лично от съпругата му Десислава, твърдят наши източници. Посланието, което Радев отправя, и то в деня за размисъл преди изборите, бе повече от ясно – аз съм в перфектна физическа форма, готов съм да поведа нацията.

Служители на НСО са впечатлени от режима на държавния глава, който не пропускал упражнения за фигурата си и трябвало и те да го следват в залата или подир велосипеда, което ги изморявало, но не и него. „Радев няма спирка! Просто е вманиачен по тренировките, а ние трябва да сме до гърба му”, вайкат се от службата за охрана.

Президентът бил на фитнес 4 пъти седмично, като тренировките му продължавали по час и половина. Заниманията се провеждали в резиденцията в Бояна, която обитава Радев. Като военен, президентът спазвал стриктно часа си – точно в 7 сутринта стартирал с тренировката, следвал студен душ, след което се оправял към „Дондуков” 2.

Когато не тренирал, държавният глава харесвал гребането, рафтингът, плуване и карането на колело. Коректив му била съпругата му Десислава Радева, която му подарила за рождения ден тренировка по рафтинг, а освен това настоявала Румен да тренира здраво всеки ден, да яде протеини и сама му ограничила италианските спагетени специалитети, към които семейството било много привързано.

От екипа на НСО признаха, че влезе ли държавният глава в басейна или морето, те са длъжни да го последват. Любимото бяло вино на президентшата вече било табу за държавния глава – Радев трябвало да ограничава алкохола и да не се „глези” с напитки при усилените тренировки. Президентът си позволявал питие само в изключително редки случаи – не повече от веднъж в седмицата.

Диетата на президента Румен Радев, визията като на младеж!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here