ТК Нерон- Кюстендил завоюва големи успехи на последните две състезания

ТК Нерон- Кюстендил завоюва с големи успехи на последните две състезания.
ТК Нерон- Кюстендил завоюва големи успехи на последните две състезания.

ТК Нерон- Кюстендил завоюва големи успехи на последните две състезания.

Клуб по Таекуондо Нерон с големи успехи на последните две състезания от сезона.
Последните две седмици отборът по таекуондо взе участие на международния турнир Imperuim Open, провел се в гр. Белград, Сърбия и на Европейско Клубно първенство, което се състоя в Тирана, Албания и събра над 1500 състезатели от всички Европейски държави.
На Европейското първенството жребият отреди на представителя от Кюстендил – Ивайло Петров да се изправи първа среща срещу състезател от Италия. След победа с точкова разлика и в двара рунда и и обедителна победа 2:0, Ивайло продължи напред и се изправи срещу Турция. След тежката битка с победа 2:1 рунда над по- големия на години опонент, победата го отведе на полуфинал срещу Украйна.
С минимална точкова разлика Иво загуби 1:2 рунда и остана на 3-то място, което му бронзов медал.
Imperium Open събра елитни състезатели и в надпреварата се включиха състезатели от над 40 отбора от 10 държави, наброяващи над 500 човека.
ТК Нерон завоюва общо 14 медала – 8 златни, 5 сребърни и 1 бронзов. В крайното отборно класиране при кадетите клубът ни се нареди на 1 място.
Кристиан Иванов и Ивайло Петров – едни от талантливите деца на Таекуондо клуб НЕРОН Кюстендил, донесоха на отбора два от златните медали, като Крис бе избран за най-добър състезател на състезанието във възрастова група Кадети.
В генералното класиране отборът на Таекуондо клуб Нерон се нареди на почетното 2-ро място.

ТК Нерон- Кюстендил завоюва големи успехи на последните две състезания.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here