Незабележимият Димчо Димчев от Добрич стана депутат от кюстендилско „с парашут“, без нито една жива среща с избирателите?!

Читателите пишат до 4ВЛАСТ:

Незабележимият Димчо Димчев от Добрич стана депутат от кюстендилско „с парашут“, без нито една жива среща с избирателите?!

„Хора, все повече хора трябва да разбират, че с популизъм няма как да се подобри жизнения стандарт на населението. за това са необходими ясни и прагматични решения, които могат да се реализират от знаещи и можещи хора.“- категоричен е Николай Николов от Дупница.

Разкриха трите лъжи на Костадин Костадинов от възраждане!
Разкриха трите лъжи на Костадин Костадинов от Възраждане! ВМРО: За Кюстендилска област пуснал общ работник от Добрич за водач на листата!

 „Възраждане“ няма нито един избран кмет в нито една от всичките 265 общини в страната. С популистки лозунги: „Вън от НАТО, вън от Европейският съюз“, без нито едан жива, реална среща с хората в Кюстендилска област, без нито едно мероприятие, просто седнал на гърба на местни активисти, които искат референдум за „За излизане на ВиК- Дупница от водната асоциация“, незабележимият Димчо Димчев от гр. Добрич, успя да се намърда и в 50-отото Народно събрание. Обеща да внесе поправки в закона за водите още в началото на 2023 г- , обеща го пред Общинския съвет и не го изпълни. Не е честно да тичат, да работят местните кандидати, като тези от ГЕРБ, а други да печелят. Радослава Чеканска е с 2 666 преференции, не се спря, познава всички трудности, знае проблемите и работи за решаването им реално, а остана извън парламента, въпреки, че ГЕРб събра над 10 500 гласа. С труд и тичане по хората ДПС за първи път роди депутат в лицето на Николай Златарски. Но без да си „поклати пръстта“, хоб- с малко над 3 500 гласа влиза човек от Добрич, парашутист, него никой не го е издигнал от Кюстендилска община, никой не го е предложил и от Добрич, ЗА НЕГО НИКОЙ НЕ Е ЛИЧНО ГЛАСУВАЛ, НЕ ГО ПАЗНАВАТ ХОРАТА, той е световно безизвестен, спуснат- това не е демократичен избор, а натрапен, набутан, спуснат с парашут. Ако има доблест, ще се оттегли, няма да скубе по 10 000 лв. на месец народна пара от НС.“ – коментира Елеонора Попова от Кюстендил.

„Това не са негови избиратели, това са русофили и хора, „потресене от безмислието на войната с непобедимата Русия“. Общо около 3 500 души, те гласуваха и за журналиста Петър Волгин, а да видим сега как ще бутне „зелената сделка“ в Евро- парламента, как ще запази лева. Ние също не сме съгласни с политиката на Брюксел, разбира се, че България е ощетена, нека сега Волгин да издейства компенсациите, де да видим, ние гласуваме за него и бюлетината за Възраждане, жалко че водачът е от Добрич, някакъв общ работник бил във Лондон, строителен работник, не е чел закони, жалко, но ние разчитаме на Волгин.“ – коментира Иван Петров от Дупница.

Димчо Димчев е с брадата, до него е отпадналият от 50- ото НС Георги Стамов от ПП, който отмени приемните за граждани по време на 49-ото НС.

„В зората на демокрацията Варна стана известна като „Градът на пирамидите и фараоните“, защото хиляди лековерни граждани изгубиха спестяванията си, вярвайки на щедри обещания за огромни лихви и сладък живот, без да работят. В тези условия се роди и Костадин Костадинов от варна с „Възраждане“. Жалко е, че толкова много инвеститори от Русия във Варна му вярват.

Днес Варна е градът на бързите политически проекти, които също се носят на гребена на щедри обещания. “ – категорична е Радостина Трайкова.

„Безспорно в последните години от Варна и региона се родиха най-различните и изненадващи политически проекти, които се наместиха в българския парламент и спечелиха доста дивиденти от избирателите.

По-паметливи помнят, че във Варна са създадени и ДПС и „Атака“.

„Воля“ на варненския аптекарски бос Веселин Марешки проби в парламента с обещания да направи евтини горивата, което така и не се случи, а той сам се определи за „българския Тръмп“.“ – пише ни Горан Ботев.

„След „Възраждане“ на сцената изгря и друг доста сходен проект, носен на крилете на „Тик ток“ и „Ютуб“ – „Величие“.

Каква е причината точно този регион да е склонен към този вид екстравагантни проекти?

„Трябва да има някакво изследване защо Североизтокът периодично се напъва и „ражда“ такива полит-екзотики.“, пише карикатуриста Христо Комарницки.

„Новият девиз на Варна: Воля, Възраждане, Величие“, гласи един от постовете в социалните мрежи.

Дали става въпрос за специфичното географско положение или е свързано с полуфеодалните икономически отношения?

А може би е въпрос на образователната система?

Отговорът е доста сложен.

Коментарите са всевъзможни:

„Във Варна родени , в чужбина избрани. Не станаха ли много съвпаденията?“

„От началото на прехода Варна си беше град на силови структури и мафията.“

„Там всички знаем кой владее всичко „

„Ами защото Югозападът дори без напъване ражда само ляво-десни“

„Питай Бойко и Пеевски“

„Всички от В.Търново на изток са финансови консултанти, патрЕоти и истински родолюбци, а всички ние – останалите, сме просто балъци.

Не случайно всички телефонни измамници се подвизават в тези райони, както и началото на финансовите пирамиди навремето тръгна точно от Варна.“

„Във Варна е създадено ДПС, „Атака“, „Възраждане“, Величие“, Марешки“, Жорж Ганчев, Мишо Шамара това е пропаднал град“

„Варненци от край време си вярват, че са големи тарикати. Постоянно се опитват бързо да забогатеят чрез примитивни схеми. И понеже все се провалят, обясняват си провала с разни конспиративни теории. И гласуват срещу световната конспирация.“


  Незабележимият Димчо Димчев от Добрич стана депутат от кюстендилско „с парашут“, без нито една жива среща с избирателите?!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here