Росен Тимчев, ГБ: Ликвидират болницата в Дупница! Да излезем с протести, гражданско неподчинение и подписка!

Росен Тимчев, Граждански блок срещу избора на д-р Стефан Николов за управител на Общинската болница в Дупница: Да защитим болницата с протести, гражданско неподчинение и подписка!

Конкурсът за управител на МБАЛ Св. Иван Рилски ЕООД гр. Дупница /Общинска болница/, на който днес беше избран д-р Стефан Николов с оценка почти пълно 6 от комисия в състав:  д-р Слав Мантарков от ГЕРБ, Станислав Страшимиров от СДС, Асен Илиев от БСП, шефът на Здравна каса- Кюстендил Здравко Величков и председател Йонко Гергов, е недопустим. Вторият участник в конкурса, д-р Б.Боянова- Фускова не се яви.

Ето какво ни пишат от Граждански блок – Дупница:

Проведеният днес конкурс беше връх на лицемерието и първо действие към ликвидирането и свиването на дейностите на общинската болница в гр. Дупница. Членовете на комисията, избрани с гласовете на дупничани предадоха интересите на избирателите си и на града и допуснаха начело на болницата да застане човек с официална програма за ликвидирането на Хирургичен блок и усвояване на апетитния парцел на бившата Военна болница от престъпна групировка местни „бизнесмени“ и политици. Искаме да се знае публично, че с бандитски методи тези хора са отстранили д-р Бойка Боянова от участие в конкурса, като са си послужили със заплахи и груб натиск и то срещу една жена!
Призоваваме политическите партии в Дупница да заемат незабавно ясна позиция по темата.

Обръщаме се към дупничани с призив да защитим болницата, включително с протести, гражданско неподчинение и подписка.

Обръщаме се към кмета на Дупница Първан Дангов с призив да използва всичките си правомощия, за да се противопостави на безумните ликвидатори.

Обръщаме се към общинските съветници от ОбС Дупница да отхвърлят предложения от комисията по избор кандидат, заради управленска програма, която застрашава интересите и здравето на дупничани и всички пациенти на общинската болница от околията.

Автор: Росен Тимчев, координатор на Граждански блок, бивш управител на Общинска болница Дупница

Членовете на комисията категорично отхвърлиха обвиненията за заплахи и бандитски методи, призоваха д-р Б. Боянова- Фускова да пусне жалба в полицията, ако е преживяла заплахи, в противен случай ще предприемат действия срещу разпространяващите се твърдения в съда.

Рекорд! Д-р Стефан Николов получи почти пълно 6 на изпит за управител на общинската болница в Дупница от ГЕРБ, СДС, БСП, и ПЗ!

Всички замесени лица запазват правото си на позиция и отговор пред 4ВЛАСТ- Информационна агенция.

(21) Д-р Стефан Николов получи почти пълно 6 на изпит за управител на общинската болница в Дупница – YouTube

 

Росен Тимчев, ГБ: Ликвидират болницата в Дупница! Да излезем с протести, гражданско неподчинение и подписка!
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Стефан Николов е накдърен рентгенолог и крадец стотинкаджия който беше дисциплинарно уволнен от СМДЛ Рентгенов кабинет Поли Кукушева – Дупница за кражба на пари от таксите на пациентите и за некадърност. Същия бездарник е използван от няколко старци разбойници за да изпълнява ролята на ликвидатор на общинската болница. Ако нямате акъл му вярвайте и гласувайте за него..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here