Дупничани: От урните излезе оставката и на Кирил Петков, Николай Златарски от Дупница го засенчи

Вуйчото на Кирил Петков Камен Богданов и самият Петков в Дупница. При тази визита бившият премиер пое ангажимент да разплете казуса с ВиК.

„Въпросът не е в оставките на Корнелия Нинова и Христо Иванов, а какво следва оттук нататък. А от урните излезе и тази на Кирил Петков. Николай Златарски от Дупница, водач на листата на ДПС го засенчи, отвя мандата им, той събра над 3 600 гласа и сложи край на фалшивата промяна, истински деен, отговорен и обърнат към хората човек, със собствен успешен бизнес, собственик на търговска верига „Адела“. Вярваме, че ще помогне реално за решаването на  проблемите на града с инфраструктура и водоснабдяването. Златарски направи истинска, жива и интересна кампания, близо до хората, „очи в очи“ с избирателя.“

Това коментират дупничани днес по кафенетата, които знаят, че майката и вуйчото на Кирил Петков са от Дупница, а в деня на изборите той беше в Дупница и бе посрещнат със скандали и напатки от местните хора. „Като резултат- над 300 000 души в страна са се отказали от него, в сравнение с миналите избори. В Кюстендилско неговият приятел- депутатът Георги Стамов, който отмени приемните с цялата листа, има над 1 000 гласа.4 – коментира Тодор Иванов от Дупница.

„Христо Иванов загуби и лични битки, например срещу Пеевски във Велико Търново при предишния вот. А Нинова водеше такива вътре в партията“, каза журналистът Илхан Андай. Според него от урните излязла и оставката на Кирил Петков. „Предполагам, че тя няма да се случи. Но ако стане, тогава може и да тръгне процесът“, смята Андай.

Видя се, че капсулирснето на партиите в твърдите ядра не работи, добави политологът Христо Панчугов. Оставката на Христо Иванов е истинска, за Корнелия Нинова не знаем дали ще възкръсне, смята пък бившият екоминистър Емил Димитров-Ревизоро. „Това е цирка на Нинова, пореден, тя е незаконен председател три мандата.“ – категоричен е Кирил Добрев от Гоце Делчев.

Според тримата задачата сега е на първата политическа сила. Те смятат, че ГЕРБ трябва да поеме отговорност и да опита кабинет. Не можело да правиш кампания, че другият е лош и след това да му даваш да управлява, въпреки че си спечелил, както бе при сглобката.

Не изключват обаче служебният кабинет на Главчев да остане до есента.

Панчугов обясни, че единствено ДПС има традиционен и постоянен вот.

„ДПС ПИШЕ ИСТОРИЯ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ -ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ОБЛАСТ КЮСТЕНДИЛ“ – каза новият депутат на ДПС в Кюстендилска област, бизнесменът Николай Златарски и добави:

„Искрени и огромни благодарности от целият екип на ДПС област Кюстендил към председателят г-н Делян Пеевски за невероятната подкрепа, която ни оказа от самото начало до последния момент. От първите стъпки до финалните резултати, неговата постоянна ангажираност и вдъхновение бяха безценни за нашият екип. Благодарение на неговото ръководство и пример, успяхме да преодолеем всяко предизвикателство и да постигнем впечатляващи резултати. Той ни вдъхнови да дадем най-доброто от себе си и да се стремим към съвършенство. Ние сме дълбоко признателни за неговото доверие и непрекъсната подкрепа.“ Златарски събра близо 3 600 гласа, преди него гловете на ДПС удвои д-р Стоян Стоянов, роден в Дупница, собственик на 23 Поликлиника в София.

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Фурор! Доц. Др. Джевдет Чакъров раздаде 73 членски книжки в Дупница, обяви: Ще дойда и като евродепутат след изборите с костюм! Възхитен съм!
Фурор! Доц. Др. Джевдет Чакъров раздаде 73 членски книжки в Дупница, обяви: Ще дойда и като евродепутат след изборите с костюм! Възхитен съм! / Чакъров, Стоян Стоянов и Николай Златарски/Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here