Георги Пехливански: Александър Анин и Бойко Клечков да подават оставки от БСП! ГЕРБ ги чака най- тежката битка с партия „Трети март“

Дългогодишният депутат на Дупница д-р Иван Ибришимов пожела на водача Бойко Клечков да спечели два мандата и предупреди, че силите между БСП, ГЕРБ и ИТН са изравнени.

„Колосът на БСП в Дупница Георги Пехливански– човекът с рекорд от осем мандата като съветник от БСП, настоява областният лидер Бойко Клечков, който е и зам.- кмет в община Кюстендил, и общинският лидер в Дупница- съветникът Александър Анин да подават оставки.

Ал. Анин, вляво, Станислав Павлов и Първан Дангов в ОбС Дупница.

„Резултатите са плачевни, ако имат съвест, ще го направят. Мен ме е срам да се покажа пред хората. Нека бившият депутат Иван Ибришимов и Станислав Павлов- сегашен съветник, да върнат силата на партията, те са се дистанцирали и нещата отиват към закриване на партията. Корнелия Нинова ги съсече, да не се чуди, нека да се оттегли и тя. Срам няма ли? Няма кой друг да направи 100 депутата в Народното събрание, освен Румен Радев, само със 100 депутата може да се върви напред иначе- счупена държава, провал, мизерия и нищо добро не ни чака. Партия „Трети март“ е единствената надежда. Днес дойдоха в офиса ми хора на ГЕРБ, и черпят бонбони, приемам бонбоните, но и ГЕРБ загубиха мандат, за какво чепрят. Защитавах Нинова, вече не – непростимо е това, което направи, елиминира местните хора, песка хора от обкражението си, сипа Пловдив, Преник, Дупница. Александър Анин да подава оставка. Има граници, слаби структури, едва съм изкарал 150 човека от квартала, където живея да гласуват, те го направиха заради мен, не познават водача Николай Кавраджиклиев, всички ме познават мен, не искат да излизат и да гласуват за никого от БСП. Този човек – водачът, го лъгаха, лъгаха, свестен бил, но никой не го познава, а Корнелия Нинова никой не я иска, не и вярва. Президентът Румен Радев проговори за партия „Трети март“ и аз се радвам, това е единствената алтернатива, да се обединин около президента. Не вярвам „Величие“ да е проект на президента, макар те да не казват нищо лошо за него.“ – каза Георги Пехливански.

Станислав Павлов и Иван Ибришимов са два о стълбовете на БСП в Дупница и кюстендилско.

Патентът за „Трети март“ бе регистриран от близката до Радев бивша спортна министърка Весела Лечева.

Ето какво каза президентът за партия „Трети март“ на връх празника преди месеци:

„Трети март е национален празник и се надявам да остане такъв. Да сте ме чули аз да говоря за партия „Трети март“?! Попитайте тези лидери, които говорят за партия „Трети март“, питайте какво толкова ги притеснява. Явно погазването на всички предизборни обещания и на всички елементарни принципи в коалицията не произвежда резултат в интерес на обществото и затова самите хора търсят алтернатива. Ако дам доверието си на някоя политическа сила, ще ви го оповестя лично“, посочи Радев.

Вижте виеозаписът на Георги Пехливански:

 

Георги Пехливански: Александър Анин и Клечков да подават оставки в БСП! ГЕРБ ги чака най- тежката битка с партия „Трети март“

Георги Пехливански: Александър Анин и Клечков да подават оставки в БСП! ГЕРБ ги чака най- тежката битка с партия „Трети март“
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Ей смешник,я не се прави на анализатор.Проспа 5-6 мандата в общинския съвет и си взимаше парите ,без да направиш нищо за града.Много обичаш микрофоните ,но не си дорасъл за тях.

  2. Не си прав!Пехливански може да е всякакъв,но като общински съветник,винаги е бил активен,вземал е участие,давал е становища и предложения,сигнализирал е за проблеми!Не е мишкувал….Ясно е изразявал позиция,и е държал на принципи.Това е достойно за уважение!Иначе всеки си има кусури….В случая съм съгласен с него на 90% от казаното….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here