Костадинов: Партията няма да подкрепи друго правителство, освен с мандата на „Възраждане“

Разкриха трите лъжи на Костадин Костадинов от възраждане!
Разкриха трите лъжи на Костадин Костадинов от Възраждане! ВМРО: За Кюстендилска област пуснал общ работник от Добрич за водач на листата!

Костадинов: Българският народ заби звучен шамар на собствената си държава

Партията няма да подкрепи друго правителство, освен с мандата на „Възраждане“, подчерта той

Днес българският народ заби един огромен звучен шамар на собствената си държава. Това заяви веднага след края на изборния ден лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Едно е сигурно и то не зависи от никакви прогнози. Изборната активност беше ужасяващо ниска. Малко повече от 30% за НС и малко повече от 31 на сто за ЕП. Едно от големите притеснения на анализатори, политолози и всички останали, които се изявяват по националните медии е, че изборната активност за ЕП ще бъде много ниска. Тя се оказва дори малко по-висока от националните избори. Това е проблем, защото по време на кампанията хората се притесняват от фалшифициране на вота“, подчерта Костадинов.

„Колкото по-бързо изхвърляме политическия боклук, два пъти по-бързо той се трупа отново. Дори трипартийна коалиция е под въпрос. Ние от „Възраждане“ няма да подкрепим друго правителство, освен с мандата на „Възраждане“. Към настоящия момент шансовете „Възраждане“ да стане втора политическа сила са много големи“, каза още той.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here