Над 450 викаха „Победа“ за ГЕРБ-СДС в Ихтиман, Младен Маринов: Да сложим край на експеримента „промяната“

Над 450 викаха

Над 450 активисти и симпатизанти аплодираха кандидат- депутатите на ГЕРБ-СДС в Ихтиман, където местната структура на ГЕРБ закри кампанията си. За събитието в града пристигна и Алина Милушева, която е кандидат за Европейския парламент.

Калоян Илиев

„Трудно е за един кмет да работи с правителство, съставено от политически опоненти. Дано това не се повтаря това никога. Затова Ви призовавам в неделя да подкрепите с №22 нашите кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС.“ За това призова кметът на община Ихтиман Калоян Илиев, който беше домакин на събитието.

Калоян Илиев посрещна Младен Маринов и останалите кандидат- депутати от листата.

„Заради надеждата в очите на хората от Ихтиман и пълните зали на цялата Софийска област съм сигурен, че след 9 юни на Калоян Илиев няма да му се наложи да работи с правителство, в което водеща сила не е ГЕРБ. Защото в неделя с №22 ще сложим край на 3-годишния кошмарен експеримент с „промяната“.
Закриването на предизборната кампания не означава край. Нека това бъде началото на една стабилна България. Началото на просперитета и на по-добрия живот в страната ни!“, обърна се към пълната зала водачът на листата Младен Маринов. Той сподели, че по време на кампанията е навъртял няколко хиляди километра, пътувайки в градове и села на Софийска област за среща с хората.
„Добре знам какво искате от мен, от кандидатите в нашата листа и от партия ГЕРБ.
По-възрастните хора искат гаранции за своите пенсии. Те трябва да се увеличават. Възрастните искат достъп до качествени здравни услуги и лекарства, без да се налага да ходят до столицата.
Много от Вас се опасяват България да не бъде въвлечена във война и нашите момчета да бъдат изпращани да се сражават извън границите на страната.
Други искат най-после държавата да се погрижи за пътищата в областта, които са разбити след 3-годишното безвремие на „промяната“. В нашия регион има и проблеми, свързани с водоснабдяването.

Младен Маринов

Младите семейства искат по-добри условия за живот, образование на децата им, спорт и културни развлечения там, където живеят.
Сигурен съм, много от тези въпроси и проблеми могат да бъдат решени. За повечето от тях съм поел и личен ангажимент да съдействам пред съответните държавни или общински власти. А нашият лидер Бойко Борисов гарантира, че докато той и ГЕРБ са на политическата сцена, нито един български войник няма да бъде изпратен да воюва извън България.
Но за да успеем да свършим колкото се може повече работа, се нуждаем от Вашата подкрепа.“, каза Мариново.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Над 450 викаха „Победа“ за ГЕРБ-СДС в Ихтиман, Младен Маринов: Да сложим край на експеримента „промяната“

 

Над 450 викаха „Победа“ за ГЕРБ-СДС в Ихтиман, Младен Маринов: Да сложим край на експеримента „промяната“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here