Кандидат- депутатът от Дупница Радослава Чеканска поведе хорото на победата за финал на кампанията

Кръшно хоро на победата в Дупница извиха кандидати- депутатите от листата на ГЕРБ-СДС, симпатизанти и съмишленици. Купонът се вихри под съпровода на меденогласната Радостина Николова пред офиса на ГЕРБ. Преди веселбата бяха представени кандидати за народни представители от област Кюстендил. След приключване на официалната част дойде ред на музиката и хорото. Сред гостите на събитието бяха областният лидер на ГЕРБ Даниел Данчев, кметът на Сапарева баня Калин Гелев, бившият шеф на Комисия за защита на потребителите и зам.- кмет на курорта Емилия Елчинова, бизнесменът от Дупница Стойчо Милев и др. Присъстваха още бившият кмет на Дупница Методи Чимев, който беше в компанията на съпругата си Клементина. Тя се залови на хорото, както и кандидат- депутатите Мартин Кавдански, Михаела Крумова и много дупничани. Купуването и продаването на гласове е престъпление

❗️Четвъртият в листата Любомир Георгиев/отдясно, до него е Даниел Данчев/ напомни за трудностите на общините. Посочи, че най-наболелият проблем е сметосъбирането, а най-ощетени в област Кюстендил са общините Сапарева баня, Бобов дол и Дупница. „Сметосъбирането община Сапарева баня излиза между 150 000 -160 000 лв. на месец“, каза Георгиев.

 “Решението на проблемите, за които споделяхте през изминалите дни, е само едно – да има повече депутати от Дупница и Кюстендил, за да могат да защитават вашите интереси и да оказват силна подкрепа за местните бизнесинициативи. Моята мисия е създаването на нови и модерни спортни бази за младежите и центрове за рехабилитация за по-възрастните“, бяха думите на Мартин Кавдански, който е под номер шест в листата.

Петият в листата Иван Каназирски призова всички да преценят дали направеното от ГЕРБ в последните години не си заслужава да бъде продължено. Освен това напомни за разрухата в последните години. И посочи: „Изходът е ГЕРБ – доказано най-сериозната, най-добрата партия, извела страната от не една и две кризи, за да може България да си върне нормалността, а хората да се чувстват сигурни“.

Четвъртият в листата Любомир Георгиев напомни за трудностите на общините. Посочи, че най-наболелият проблем е сметосъбирането, а най-ощетени в област Кюстендил са общините Сапарева баня, Бобов дол и Дупница. „Сметосъбирането община Сапарева баня излиза между 150 000 -160 000 лв. на месец“, каза Георгиев.

“Тази кампания за нашата коалиция не беше само предизборна. Тя се превърна и в кауза, защото се чувстваме длъжни да върнем спокойствието, реда и справедливостта в страната“, подчерта Михаела Крумова, която е под номер три в листата.

“Преходът се оказа крайно несправедлив и за сметка на хората. Истината е, че вече никой не харесва промяната, а аз още повече. България има нужда от редовно управление, легитимна изпълнителна и законодателна власт и хора с опит; хора, които имат смелостта да поемат отговорност“, посочи Радослава Чеканска, която е втора в листата. Тя подчерта, че ниската избирателна активност наказва всички граждани на България.

“На последните парламентарни избори област Кюстендил беше на първо място в България по изборен резултат на ГЕРБ-СДС. Аз съм сигурен, уверен и ви благодаря, че в неделя с вас и вашите близки ще повторим и увеличим този резултат“, заяви Христо Терзийски – бивш вътрешен министър на МВР в едно от правителствата на ГЕРБ. Водачът на листата отбеляза, че е свикнал във всяко зло да виждам и добро. Подчерта, че трите години, в които страната се луташе от политическа, социална и икономическа криза, показаха, че няма управление като това на ГЕРБ-СДС, няма такава водеща политическа сила, водена от лидер като Бойко Борисов и правителство със силни политически фигури или експерти, каквито има в ГЕРБ и няма кой отново да изведе страната в развитието й към европейското бъдеще.

”3 г. ни чегъртаха, клеветяха, наскърбяваха, унижаваха, за да разбере накрая българският народ, че не сме идеални, ама няма по-добро. Не само, че няма по-добро. Истината е, че експертността, почтеността, експертизата ни принадлежат. Показахме го в годините, когато управлявахме“, подчерта Ивайло Константинов. Лидерът на ГЕРБ за община Дупница бе категоричен, че изминалите 3 г. не се случи нищо друго, освен натрупаният външен дълг на България. „Нямаме не минута, секунда нямаме за губене. Никой не се съмнява в победата, най-малко пък аз. Победата е ясна, отчитана от всички социолози. На нас не ни е нужна просто победа. На нас ни е нужна такава победа, която да доведе Борисов за премиер. Защото всички други експерименти ще бъдат експерименти“, допълни Ивайло Константинов. И подчерта, че за да може да сформира правителство, коалицията ГЕРБ-СДС трябва да имаминимум 80, а Кюстендилска област минимум двама депутати. След официалната част, гост-изпълнител на събитието бе народната певица Радостина Николова.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here