Делян Пеевски покани Николай Златарски на срещите си из Пиринско, дупничанинът: Хората помнят, Пеевски е спасявал животи, особено по време на пандемията!

Делян Пеевски, председател на ДПС и водач на листата на ДПС в Благоевград, посети област Благоевград. За първи път Пеевски покани в антуража си водач на листа от друга облас, а именно водача на листата на 10 МИР- Кюстендил, бизнесменът Николай Златарски. На предизборните срещи присъстваха зам.-председателят на ДПС и втори в листата на ДПС в Благоевград Йордан Цонев, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, народният представител Елхан Кълков, кметът на Рибново – Мустафа Иса, общинските кметове на Гърмен – Феим Иса, Сатовча – Арбен Мименов и Якоруда – Мехмед Вакльов, областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, кандидатите за народни представители от листата в област Кюстендил и водача на листата на ДПС в Кюстендил Николай Златарски.

Николай Златарски: Жените в ДПС за носителки на лидерство!
Николай Златарски: Жените в ДПС за носителки на лидерство!

„Поласкан съм! За мен е голяма чест! Видях, че хората в Пиринско обичат Пеевски! Той е щедър към тях, те помнят, е по време на пандемията Пеевски даде милиони левове за оборудване на отделения, за лекарства, за екипи, помнят тези добрини. Той  е спасявал животи. Нашият лидер Делян Пеевски изпреварва за втори път по рейтин съпредседателите на „Промяната“ Асен Василев и Кирил Петков. Вярвам, че сме втора сила в страната, при това заслужено. Това сочи последното социологическо проучване на „Медиана“, разпространено седмица преди вота на 9 юни. Лидерът на ДПС Деян Пеевски продължава да качва рейтинг. Миналия месец проучването на „Медиана” посочи, че доверието в него е 15 на сто, сега вече е 16% – много по-голямо от това в Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков, чийто рейтинг се срива.“- каза Николай Златарски.

Припомняме, че бизнесменът и депутат от ДПС Делян Пеевски се очертава като най-големият дарител в борбата срещу коронавируса.

Той дари консумативи и парични средства в размер на общо 500 хиляди лева на ”Пирогов” и тестове и консумативи за 300 хиляди лева на националния щаб срещу епидемията. Голямо дарение направи в болниците на Сандански и Петрич.

Парламентарната група на ГЕРБ дари 100 хиляди лева, а Българската банка за развития и Българският енергиен холдинг (БЕХ) по 200 хиляди лева.

Даренията на Пеевски

„В събота пристигна първата част от едно голямо дарение със защитни облекла, а вчера пристигна голямо дарение от тестове и всички консумативи, свързани с тях. Това е дарение от народния представител г-н Пеевски и стойността му е близо 300 хил.лева“, съобщи началникът на националния щаб проф. Венцислав Мутафчийски, който също е роден в Дупница.

До момента депутатът се явява най-големият дарител, след като шефът на „Пирогов“ Асен Балтов съобщи, че Пеевски е дарил само на тази болница защитни облекла, консумативи и парични средства на обща стойност 496 680 лева.

На дъното на обществената класация към днешна дата са водачите на ДБ – Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Пеевски изпреварва по рейтинг Кирил

Рейтингът на политиците води Румен Радев – 54%, следван от Бойко Борисов – 33% и Костадин Костадинов и Корнелия Нинова – 24% и 22%. Следват Слави Трифонов – 20%, Ваня Григорова – 17% и Делян Пеевски – 16%. Според „Медиана“ ерозията в доверието към ПП-ДБ продължава и това се  вижда и от рейтинга на основните лидери на коалицията.

Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на болниците в Петрич и Сандански

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 

Делян Пеевски покани Николай Златарски на срещите си из Пиринско, дупничанинът: Хората помнят, Пеевски е спасявал животи, особено по време на пандемията!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here