Крум от „Игри на волята“ ще става баща!

Крум от „Игри на волята“ ще става бащ

Крум от последния сезон на „Игри на волята“ ще става баща! Новината съобщи самият футболен съдия в социалните мрежи.

„1+1=3“ написа участникът от племето „Гладиатори“ в инстаграм под снимка на него с любимата му Габриела, на която половинката му позира с огромен корем в напреднала бременност.

Явно от суеверие Крум Апостолов държи в тайна новината до последния момент. Но тъй като бебето се очаква да дойде съвсем скоро на бял свят, двамата вече са си дали картбланш да обявят събитието.

Новината бе приета с еуфория от близки, приятели и участници в „Игри на волята“, най-колоритна от които бе Денислава. „Най-накрая! Подготвяйте се за лудата леля“, написа под семейната дъщерята на „змията“ Виолета Стайкова.

По-рано Крум се обясни в любов на гаджето си Габриела Георгиева в социалните мрежи. Професионалният футболен съдия публикува видео в инстаграм, което изобилства с кадри на влюбената двойка. Под поста си Крум написа следното за половинката си:

„Винаги като пиша нещо за теб, и ме побиват тръпки, адреналинът ме тресе.  Каквото и да напиша, ще е малко, но ще започна така… Благодаря ти, че ми показа какво е да бъда обичан. Благодаря ти, че си до мен въпреки всичко и заедно вървим по пътя на успеха! С теб имаме още много път да извървим, но съм сигурен в едно, а това е, че искам да стигна до края с теб, защото всеки било то малък или голям успех няма да бъдат същите без теб, всичко е по-хубаво, когато си до мен! Честит рожден ден, любов моя! С теб открих щастието!“, разчувства се Крум.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here