Диляна Попова оставя Борил! 10-годишното момче ще живее с Блатечки

10-годишното момче ще живее с Блатечки

Диляна Попова оставя 10-годишния си син Борил на татко му Асен Блатечки. Момченцето ще живее при баща си и новата му половинка Елеонора Янакиева, научи Intrigi.bg.

Причината е в мащабния професионален ангажимент, който Диляна пое преди няколко месеца. Моделката ще бъде водеща на новото риалити „Островът на 100-те гривни“ заедно с Александър Сано. Двамата заминават за далечния екзотичен остров съвсем скоро и не крият вълнението си.

„Да бъда водеща и то на такъв формат е изключително предизвикателство. Обичам приключенията, обичам адреналина, а в това риалити има 30 невероятни мъже и жени, с които да ги споделя под една или друга форма. Най-интересна за мен ще бъде социалната им игра, стратегиите, приятелствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ заедно със Сано ми дава увереност, че не само ще успеем да предадем на зрителите емоциите и най-интригуващите моменти в риалитито, но и ще се забавляваме“ – споделя Диляна Попова.

Тя не се притеснява, че ще остави сина си на татко му. Борил не за първи път ще прекара повече време с Блатечки и новата му половинка. Наскоро те бяха на почивка в Париж заедно с нейния син и Борил. Освен това, Диляна често пътува с гаджето си Любомир Захариев и оставя сина си на актьора.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here