Десетки малчугани изпълниха ст. „Бенковски“ в Костенец на спортен празник под надслов „Детство мое“

Десетки малчугани изпълниха ст.
Десетки малчугани изпълниха ст. "Бенковски" в Костенец, на спортен празник под надслов „Детство мое“.

Десетки малчугани изпълниха ст. „Бенковски“ в Костенец на спортен празник под надслов „Детство мое“.

На Спортно-тренировъчен комплекс „Бенковски“, град Костенец се проведе спортен празник под надслов „Детство мое“. Той бе рганизиран от община Костенец съвместно с ОФК „Костенец“ и Атлетически клуб – Костенец.

Началото на спортния празник бе дадено от г-жа Маргарита Минчева, зам.-кмет на общината. В празника се включиха възпитаници от всички детски градини в община Костенец.
В продължение на няколко часа децата се забавляваха и спортуваха в няколко предварително обособени зони на терена. Показаха завидни умения в организираните игри, включващи лека атлетика, щафетни игри и футбол.
На финала всички отбори получиха купа и медал за отлично представяне, както и индивидуални подаръци лично от г- жа Минчева.
Проява не е просто събитие, а една чудесна възможност за децата да изпитат радостта от играта, да развият добри приятелства и да се забавляват.
С реализирането на спортния празник, освен положителните емоции за децата, се цели и повишаване и подобряване на тяхната физическа култура, както и активното им отношение към здравословния начин на живот.
Специални благодарности отправяме към г-жа Лилия Ангелова, г-н Венцислав Димитров, както и на всички треньори за добрата организация на днешното събитие!
Десетки малчугани изпълниха ст. „Бенковски“ в Костенец на спортен празник под надслов „Детство мое“.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here