Димана Боянова с меден глас стопли сърцата в Дупница, вдигна пл. „Свобода“ на крак, и Дилиана Диканска скочи на хорото

Дупничани и бобовдолци разтърсиха с кръшни хора площад „Свобода“ в Дупница под съпровода на медения глас на Димана Боянова. Бобовдолският славей, която е солист в легендарния ансамбъл „Пирин“, беше гост на Майските празници на културата в Дупница.

Димана Боянова получи цветя от името на кмета Първан Дангов. Букетът поднесе Ценка Стоянова.

Китката от песни, която тя поднесе, вдигна на крака публиката. Дупничани и бобовдолци виха хора на няколко ката на площада в Дупница. На хорото се хвана и Дилиана Диканска, хореограф на ансамбъл „Зора“ към едноименното читалище в Дупница и също част от ансамбъл „Пирин“. Не подгънаха крак и възпитаници от школата в Бобовдолско на Димана Боянова и съпругът й Боян, който й пригласяше в днешния концерт.

„Дупница ми е скъпа на сърцето. Имам много приятели, тук съм учила, завършила съм Тютюневото. Много се радвам, че съм тук, благодаря за поканата на кмета на Дупница Първан Дангов. Благодаря на дамите от отдел „Култура“ за перфектната организация. Специално за нас тази вечер облаците си заминаха и слънцето се показа.“, обяви Димана Боянова.

Тя беше отрупана с цветя, а след края на концерта се изви опашка от желаещи да се снимат с нея. От името на кмета на община Дупница цветя на певицата поднесе началникът на отдел „Култура, образование, спорт и младежки дейности“ Ценка Стоянова.

Дамите от отдел „Култура“ към община Дупница, организатори на събитието.

 

Димана Боянова с меден глас стопли сърцата в Дупница, вдигна пл. „Свобода“ на крак, и Дилиана Диканска скочи на хорото
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here