Приложно състезание за автомобили 4Х4, „Купа Самоков“ по ориентиране и още куп прояви през уикенда в Самоковско

Приложно състезание за автомобили 4Х4,
Приложно състезание за автомобили 4Х4, "Купа Самоков" по ориентиране и още куп прояви през уикенда в Самоковско.

Приложно състезание за автомобили 4Х4, „Купа Самоков“ по ориентиране и още куп прояви през уикенда в Самоковско.

Почивните дни обещават да бъдат динамични в Самоковско. Празникът на детето ще бъде отбелязан с няколко събития в Самоков. От 9:30 на площада ще започне турнир по настолни игри – шах, дама, “Не се сърди, човече” и др.

Организатор е новоучредения Клуб по шахмат. От 11:00 часа, отново на площада ще има много забавни игри с аниматори. Работилнички за приложни изкуства, музика и танци.

Същият ден в село Мала църква ще се проведе състезание по риболов за деца. Организатори са Царските рибарници. Денят на детето е избран и за официалното откриване на новоизградения детски кът в Дневния център за деца и младежи с увреждания. Лентата ще бъде прерязана в 11:00 ч.

В съботния и неделния ден ще се проведат две спортни мероприятия. На 1 юни от 10.30 в Бели Искър ще стартира приложно състезание за автомобили 4Х4, а село Говедарци ще бъде домакин на състезание по ориентиране за „Купа Самоков” – част от Държавния шампионат на Федерацията по ориентиране. Поклонението пред паметта на Ботев и загиналите за свободата на България ще започне в 11.30 ч. на втори юни в градинката при Дом стари хора.  Същия ден от 13.00 ч. на площада в Говедарци ще бъдат връчени наградите на победителите в състезанието по ориентиране за Купа „Самоков”.

Приложно състезание за автомобили 4Х4, „Купа Самоков“ по ориентиране и още куп прояви през уикенда в Самоковско.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here