Николай Кавaрджиклиев събра дупничани край пианото на Мира на фонтана, Първан Дангов: Тук беше паметникът на Станке Димитров!

Николай Каварджиклиев събра дупничани край пианото на Мира на фонтана, Първан Дангов: Тук беше паметникът на Станке Димитров!

Водачът на листата на БСП Николай Каварджиклиев събра дупничани край прекрасното пиано на Мира под наслов „Заедно за достойна България и мирна Европа“.

Кандидати за народни представители от листата на БСП за България в 10-МИР Кюстендил, дупничани, културни дейци и съмишленици се насладиха на красивите произведения на Мира и нейното пиано край фонтаните в центъра на Дупница.

„Много съм щастлив, запознах се с много хора, на ден по над 100 души, вярвам, че ще възстановим мандата на БСП в Кюстендилска област, иска ми се да имаме два мандата.“ – каза Каварджиклиев, които е топ банкер по професия. Кметът на Дупница Първан Дангов, държа реч, припомни, че на мястото на фонтана е бил паметникът на Станке Димитров, който беше изтръгнат от екскмета Панчо Панайотов, чуйте го:

Николай Кавраджиклиев събра дупничани край пианото на Мира на фонтана, Първан Дангов: Тук беше паметникът на Станке Димитров!
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Гладна кокошка ,просо сънува.Едва ли ще им стигне за един мандат ,а този световно неизвестен ,изместил всички местни кандидати ,мечтае за два мандата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here