Жиголо №1 на България със смъртна заплаха

България със смъртна заплаха

Няколко смъртни заплахи под формата на заплашителни есемеси е получил преди дни Йордан Йорданов, който е известен сред любители на мъжка плът като Дани Масажиста и Дани Секса, пише  „Уикенд”.

Неговото име нашумя преди няколко лета, когато се изтъпани в телевизионното предаване „Съдебен спор”. Тогава Дани за първи път заговори за себе си  и обясни, че не се срамува от това да предлага тялото си на господа, които желаят качествени сексуални услуги и са готови да си плащат щедро. Според младия мъж няма срамна професия, дори тя да е от най-древните като проституцията. Парите, които изкарвали, бил с честен труд, много пот и пълно отдаване.

В секс списъка на Йорданов попадали предимно политици, журналисти, лица от елита и бизнесмени. Отдавна Дани си нямал работа с хора от простолюдието, защото се знаело, че те няма как да си позволят тарифата му. Политиците не се оказали по-горна категория. Те плащали на първите три срещи, след това забравяли или шикалкавели, че нямат кеш, пък той от карта нямало как да приеме. Това водело до разправии, защото Йордан държал на мъжката дума и искал да му се плаща стриктно договореното. Парите му били необходими, за да се поддържа в перфектна форма – да ходи на фитнес, на фризьор, на педикюр, на козметик, да се облича сносно и да не ухае на евтини аромати.

Почти всички го поръчвали чрез популярна интернет платформа, където се представяли с истинските си имена. Той бил отзивчив, но подбирал клиентите си така, че те да бъдат чистоплътни не само като тяло, но и като душа. Въпреки всичко, допуснал няколко грешки.

„Помня дори и датите, на които съм правил секс с всеки един. Има различни хора. Някои са адски перверзни. Минават всякакви граници на нормалността, но в секса е важно и на двамата партньори да е хубаво. Имал съм интересни случай. Веднъж участвах в групово парти на мъже. Всички бяхме голи и играехме шах. Беше много забавно. Който губеше фигура, беше изчукван. Участвал съм и на партита за рожден ден, бил съм жив подарък, изскачал съм от торти, явявал съм се гол по прашки с маска и камшици, бил съм какво ли не. Това, че хората ме търсят, означава, че съм добър в занаята, а не всеки може да бъде такъв, защото хората обикновено имат много задръжки и комплекси.

Проблемите ми тръгнаха след среща с един вече бивш депутат, с когото бяхме заедно през лятото на 2020 г. Той дойде в квартирата ми на улица „Христо Ботев” 104 в София. Беше ме видял по интернет. Не знаех, че е народен представител. Понеже не ми заплати, реших да си потърся заработеното. Между другото, политиците често забравят да си плащат, това съм забелязал. Бях направил клип и с него. Показах му го и той веднага ми се издължи. На следващия ден обаче дойде някакъв негов човек вкъщи. Първоначално не заподозрях, че е такъв. Представи се като клиент. Качихме се в апартамента и той извади пистолет. Опря ми го на челото и каза: „Ако не изтриеш клипа, ще ти се пръсне мозъка по целия апартамент”. Изтрих го незабавно. Беше дълъг 8 минути и 31 секунди. Виждаше се как правим секс, орална любов, еротични масажи, такива неща.

Освен политиците, кметовете също се оказаха некоректни в плащането си. Станах телевизионна звезда покрай един такъв с инициали Г. Г, който забрави да си плати, въпреки че беше размазан от удоволствие. За да му отмъстя, предоставих клиповете в едно предаване, където имах участие. Така се почнаха големите ми проблеми. Попаднах и в затвора в „Кремиковци”, клиентите ми бяха помислили, че с мен се е случило най-лошото. Оказа се, че човекът, с когото съм правил секс, не ме е забравил и едва ли ще ме забрави, защото ми изпраща есемеси, чрез трето лице, че щял съм да умра и да ме намерят в някое езеро.

Наскоро бях на разпит в Кърджалии заради общински съветник, с когото съм имал сексуални подвизи. Оплаква се, че съм го бил изнудвал. Заканва се, че щял да ме отведе в гроба. Не разбирам защо тези хора първо ме търсят, а  после бягат от мен. Част от тях имат съпруги, деца, семействата им едва ли подозират, че са почитатели на платената мъжка любов, но това не бива да ги превръща в некоректни платци. Всички работим не само за удоволствие, но и за заплата. В крайна сметка в магазина пазаруваме с левове, не с усмивки и мили очи”, обобщавал патилата си в разказ Йордан Йорданов.

Кметските заплахи към него не спирали и той вече бил в небрано лозе за живота си. Чудел се дали да подаде жалби в полицията или да остави нещата в божиите ръце, защото се притеснявал, че органите на реда ще тръгнат да разследват народни представители, кметове, общински съветници, артисти и музиканти.

Според Йорданов най-коректни в плащането били звездите от синия екран. Те му се издължавали до стотинка на минутата. Не се налагало да им звъни, да ги подканя и уверява, че е добре да са приятели, но и да има нещо финикийско в отношенията им. Много мили спомени пазел с известни тв звезди, чиито имена спестява на аудиторията, защото са изключителни професионалисти и почти всекидневно в ефира на най-популярните медии. Фантазиите им работели неуморно дори в областта на най-долните страсти.

Йордан Йорданов казва, че е израсъл в дом за изоставени деца. След излизането от там завършил за медицинска сестра и естествено, станал медицински брат. Първата му работа била като санитар в Александровска болница. Не плащали обаче много и той бил принуден да напусне, за да си търси читаво препитание. Решил да продава тялото си срещу пари и станал мъжка проститутка, въпреки че предпочита да употребява думата „ескорт”. Потръгнало му. Не след дълго бил не само сред най-търсените мъже за ласки, но сред най-добре платените.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here