Маги Вълчанова осъди Алекс Богданска за 10 бона

Маги Вълчанова осъди Алекс Богданска

Нито недоразумения, нито пари явно са в състояние да разклатят дружбата на Маги Вълчанова и Алекс Богданска. Носителката на титлата „Мис Вселена България” за 2000 г. осъди преди години благоевградската красавица за сумата от 10 000 лева. Днес обаче дамите нямат лоши чувства помежду си. Даже пак са приятелки, подкрепят се и се е случвало да прекарват време заедно. 

По ирония на съдбата тъкмо Вълчанова дава ценен урок на младата красавица, а покрай това и старт на кариерата й. Двете се срещат на конкурса „Мис Национален отбор”. Вълчанова е организатор на събитието, а Богданска – една от трите победителки в състезанието през 2012 г. Този успех бил солиден тласък за благоевградчанката да сбъдне мечтата си да стане модел. Скоро обаче тя осъзнала, че й е нужна по-голяма гръдна обиколка, за да е конкурентноспособна. Някои рокли и бански костюми го изисквали, така че за да има по-солиден шанс за договор с брандовете им, Алекс решила, че трябва да увеличи бюста си. Тъй като родителите й нямали възможност да я финансират, красавицата, която тогава още учела в УНСС, заминала да работи в Кипър. През нощта Алекс била сервитьорка в дискотека, а през деня ходела на кастинги за модели в кипърска агенция. Пестяла от всичко, дори от храна, за да събере нужната сума за силикон в гърдите, а именно 5000 евро.

Богданска се снимала за два каталога за дрехи и участвала в ревю на дизайнер, което било на високо ниво. Красавицата обаче сгрешила, като преценила, че не е нужно да предупреди мениджърката си. Маги Вълчанова някак научила за страничните моделски ангажименти на Богданска и веднага предприела мерки. Малко след като благоевградчанката се върнала в България, щастлива и доволна, че има пари за силикон в гърдите, била неприятно изненадана. Съдия изпълнител цъфнал пред дома й с писмо, разказвала е моделката – покана за съд, инициирана от агенцията, представлявана от Маги Вълчанова (На снимката долу).

Разтреперана и пребледняла, Александра научила, че ще бъде съдена за това, че имала моделски ангажименти и не е дала дължимия процент на мениджърката си, която държала правата й за цял свят в продължение на 6 години. Тогава Богданска вече не била талисман на баскетбола, за какъвто била избрана, вече имало нов, както и на футбола, и на волейбола. Само че договорът й все още не бил изтекъл. Манекенката плакала с дни, както и родителите й, защото трябва да плати неустойка с парите, изкарани за три месеца работа в Кипър. Това е голям урок за Богданска, която оттогава чете точка по точка всеки договор, преди да го подпише, и преговаря, без притеснение, за интересите си. Тя вече има опита и самочувствието да изисква да й се плаща според заслугите.

Алекс Богданска загубила парите, които изкарала, за да увеличи бюста си, но пък с плащането на неустойката договорът й бил прекратен предсрочно. Благоевградската красавица продължила да работи като модел, като често участвала в различни холивудски продукции и реклами, снимани у нас. Така й потръгнало, че за кратък срок изкарала същата сума, която изгубила. Не след дълго, с течение на обстоятелствата, осъзнала, че започва да се специализира и в набиращата все още популярност нова професия – инфлуенсър. Парите за увеличаване на гърдите си пък Богданска спечелила в Италия, където известно време била хостеса.

Прибирането й от това работно лято е свързано с нова буря, която я връхлетя. Тогавашният й приятел Дани Петканов – по-късно й стана съпруг за известно време, в което се сдобиха със сина си Габриел, я изтипоса във фейсбук, че му е изневерила с италианец. Докато ги деляло разстояние, Дани също имал забежки, но фокусът останал в изневярата на Алекс. Яростни критики и подригравателни колажи, чийто главен герой бе моделката, заляха социалната мрежа. В резултат тя потърси даже психологична помощ, заради нервен срив. В този момент, когато стотици я хулеха в интернет, тъкмо Маги Вълчанова бе сред първите, които скочиха в нейна защита. Въпреки че отношенията им не бяха особено топли, предвид предисторията им, миската защити публично моделката, след като преди това я посети в болничното заведение, в което бе настанена.

Това явно е доведело до нов обрат, защото после изглеждаше, че двете са се сбилижили наново. Пак бяха засичани по събития, а в социалната мрежа дори се появиха кадри, че спортуват заедно. Както е известно, Маги Вълчанова започна да се занимава професионално с фитнес, който е неизменна част и от ежедневието на Богданска.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here