Първа копка на Жилищна сграда “РАКОВСКИ” с 13 апартамента в Костинброд

Първа копка на Жилищна сграда “РАКОВСКИ” с 13 апартамента в Костинброд.
Първа копка на Жилищна сграда “РАКОВСКИ” с 13 апартамента в Костинброд.

Първа копка на Жилищна сграда “РАКОВСКИ” с 13 апартамента в Костинброд.

С първа копка, извършена от представители на фирма “Евроброд груп” ЕООД беше сложено началото на работата по изграждането на още един нов жилищен обект в град Костинброд: Жилищна сграда “ РАКОВСКИ” във Втори район, гр. Костинброд
Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заедно със зам.-кметовете инж. Теодора Гогова, инж. Габриела Трайкова и г-н Александър Ненов, г-жа Анелия Велева- зам.председател на общински съвет-Костинброд, представители на фирмата възложител „Евроброд груп“ ЕООД, в лицето на г-н Димитър Григоров и фирмата изпълнител Капитол Груп ЕООД, присъстваха на символична „първа копка“ на жилищна сграда в гр. Костинброд.

Този проект не е просто сграда, а символ на безпроблемната интеграция на модерен лукс и естествена красота.

Всеки дом е проектиран за живот в лукс и спокойствие, предлагайки не само място за живеене, но и нов стандарт на живот в сърцето на Костинброд.
Интересна и разчупена архитектура, просторни помещения и много светлина – това е новата жилищна сграда в централната част на гр.Костинброд, намираща се на ул. „Г.С.Раковски“. Сграда ще предлага удобство, комфорт и стандарт като започва работата по строежа й още от 26 май 2024г.
Сградата, наречена „РАКОВСКИ“, е преобладаващо жилищна, с 13 броя апартаменти. Всички изисквания за енергийна ефективност на сградата са спазени спрямо изискванията на наредба 2.

Церемонията по символичната първа копка се състоя вчера, в пространството пред сградата.
Отец Николай отслужи водосвет за здраве и благополучие.
Димитър Григоров – инвеститор на жилищната сграда благодари за пълното съдействие и коректното отношение на общинска администрация – Костинброд. “Поставихме ново начало с иновативна жилищна сграда. Която съчетава опита, доверието и единната визия на ЕВРОБРОД ГРУП.”, заяви Григоров.
Трайко Младенов- кмет на община Костинброд поздрави инвеститорите и изпълнителите на строежа като заяви:
„Изключителното силното развитие в последните 10 години на община Костинброд я направи притегателно място както за развитие на бизнеса. Така и за постоянно живеене. Инфраструктурните проекти – реализирани и реализиращи се в града и селата в общината ни са факторите всяка година да се увеличава броя на живущите в тях.”заяви кметът на община Костинброд, присъствайки на първа копка на започването на новия жилищен комплекс в центъра на града.

Първа копка на Жилищна сграда “РАКОВСКИ” с 13 апартамента в Костинброд.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here