С голямо зрелище изпратихa абитуриентите от ПГ “Георги Сава Раковски” Костенец

С голямо зрелище изпратихa абитуриентите от ПГ “Георги Сава Раковски
С голямо зрелище изпратихa абитуриентите от ПГ “Георги Сава Раковски".

С голямо зрелище изпратихa абитуриентите от ПГ “Георги Сава Раковски“ Костенец.

В продължение на вчерашните абитуриентски вълнения Костенец изпратиха и зрелостниците от ПГ “Георги Сава Раковски“, випуск 2024.
Красиви, усмихнати и много развълнувани бяха момичетата и момчетата, завършващи 12-ти клас, а ефектните пристигания – с камион, кросови мотори и луксозни автомобили – които са запазена марка за професионалната гимназия, оставиха всички присъстващи без дъх!
Да открият тържествената част, честта имаха г-жа Николина Черешарова и г-н Йордан Ангелов, които пожелаха “На добър час” и успешна реализация в живота на абитуриентите, а за да остане този миг завинаги в спомените им, кметът връчи на всеки един от тях специален и оригинален плакет!
На финала, както традицията повелява, г-жа Черешарова разля менче с вода и здравец по пътя на дванадесетокласниците и ги ориса с късмет и щастие. Празникът завърши с пищно хоро, в което се включиха красивите абитуриенти!
Скъпи зрелостници,
ОБЩИНА КОСТЕНЕЦ Ви желае много здраве, късмет във всичко, с което се захванете, и попътен вятър занапред в живота! Честито завършване!

С голямо зрелище изпратихa абитуриентите от ПГ “Георги Сава Раковски“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here