Хората от Мурсалево се веселиха на събор, искат: Мобилни лекарски и зъболекарски екипи, мобилни аптеки

Жители на Мурселево, община Комериново се веселиха днес на селски събор. Самодейни състави с хубави момичета се надиграваха на сред селото. Бившият вътрешен министър Христо Терзийски беше един от най- влиятелните гости, хората му се оплакаха от все по- труния живот на село.

„Съборите по селата поне веднъж в годината им връщат живота, настроението и радостта от общуването с близките – деца и внуци, които повечето възрастни хора не виждат с месеци или години.

Но съборът отминава. Остават спомените, които да топлят сърцата на възрастните хора – до следващата среща. А делничното ежедневие си продължава.

Трудно можем да удължим тези дни на радост, но сме длъжни да осигурим повече сигурност и грижа за хората от малките и отдалечени населени места през останалото време от годината:

Достъпна и всеобхватна здравна система – телемедицина, мобилни лекарски и зъболекарски екипи, мобилни аптеки. Постижими задачи, с които сме се ангажирали, ако получим доверието на нашите сънародници. А това, което сме обещали досега, сме го изпълнявали.“ – оляни депутатът Христо Терзийски от ГЕРБ-СДС за Кюстендилска област.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here