Дефилира абитуриентската младост на Разлог! Кметът Герчев ги посрещаше с чаша шампанско! Станислав се появи с костюма на чауша

Дефилира абитуриентската младост на Разлог! Кметът Герчев ги посрещаше с чаша шампанско! Станислав се появи с костюма на чауша.

Много стил, красота и вярност към традицията демонстрираха абитуриентите на своя празничен парад на 24 май в Разлог.
Те преминаха по звездна, червена пътека и арка от червени рози. Снимаха се на специална „стена“ под фонтани от цветя с гирлянди от стъклени перли.
„На живо“ се засне парадът, който беше аплодиран бурно от хилядите хора, които споделиха празника на зрелостниците.

Лично посрещнати с чаша шампанско от кмета на община Разлог – Красимир Герчев и неговия екип, абитуриентите бяха представени с постиженията на училищата и възможностите за бъдещата им реализация.
И броиха – с обич своите 12 години. И се снимаха с „неразделния си клас“ и своите учители.

А Станислав от СУ „ Братя Петър и Иван Каназиреви“ облече най-скъпия за сърцето на всеки разложанин костюм – костюма на чауша, за да прогони злите духове, за да тръгнат напред подрастващите ергени и моми, да не им пречи нищо.


Кметът на общината пожела на зрелостниците да носят светлината на духа, да са целеустремени и се връщат към корените си, родния дом и родното училище .

Празнична заря и любимият химн на духовността „Върви, народе, възродени“ ознаменува края на красивия парад на абитуриентската младост на Разлог.

На добър час към мечтите, скъпи наши деца!

Дефилира абитуриентската младост на Разлог! Кметът Герчев ги посрещаше с чаша шампанско! Станислав се появи с костюма на чаушаВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here