Ето го новото правителство! Георги Георгиев от Сандански: ПП- ДБ в девета глуха!

Бойко Борисов и Георги Георгиев

Ето го новото правителство! Георги Георгиев от Сандански: ПП- ДБ в девета глуха!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на практика посочи формулата за новия кабинет, който ще управлява след 9 юни, в реч пред симпатизанти. ПП- ДБ – отиват в девета глуха, обяви депутатът от Сандански Георги Георгиев.

Христо Терзийски, Николай Нанков, Радослава Чеканска, Михаела Крумова, Любомир Георгиев, Иван Каназирски и Таня Иванова снощи бяха в Кюстендил

„С Христо Иванов все още сме запазили нормален разговори и той преди дни каза така: „Най-вероятно ГЕРБ ще спечели, ще направят правителство с ДПС, но това ще е много нестабилно“. Браво Христо, точно така, абсолютно си прав. Ама това значи нестабилна България, нестабилен партньор на Балканите, нестабилна в Европа България.

Ивайло Константинов, председател на ГЕРБ – Дупница: Кюстендилска област ГЕРБ ще има двама кандидати, хората изтрадаха ПП- ДБ 3 години на безвремие и адски скандали

Според него такова правителство ще падне, ама тогава какво ще правиш, Христо? Без нас какво ще правиш, Христо? Ще има нови избори, ще ги спечелиш, но без нас пак какво ще правиш ти, Христо? Обичаш ли България, нали всички се кълнем в България! Хайде да помислим и за българите вече“, каза Борисов, По думите му вече разликата става отчетлива.

„Представете си да имаме 80 депутати. Ако са верни социологиите, говоря. Ние можем ли пред вас да кажем, че няма да правим правителство. Тогава партията ще каже „Абе, тогава защо ни събирахте, защо е тази вълна“, каза Борисов.

 

Според него сега е важно да бъдат привлечени проценти от периферията, т.е., хора, които се съмняват. „Те трябва да видят, че има какво да направим за България“, каза той.

„Колегите от ПП-ДБ най-малкото ни дължат ротация, както ние 10 месеца ги подкрепяхме, сега те да подкрепят нашето правителство. Тогава може пак да счупим всичко и пак да правим избори. Те ни дължат ротация“, каза Борисов.

По думите му може да има правителство с ПП, но условието е те да подкрепят ГЕРБ, а ГЕРБ да води, демек, брокерите ПП-ДБ, които измамиха България, отиват в девета глуха. „Важно е да има още поне две партии в подобен съюз. Все нещо трябва да се измисли – експертно правителство или какво. Трябва да дадем на българите светлина. Иначе пак ще му кажа на Христо“, заяви бившият премиер.

ДПС
Николай Златарски и Джевджет Чакъров обявиха, че ДПС ще бъде втора политическа сила, Златарски е №1 в листата на ДПС за Кюстендилска област.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here