Младен Маринов и Георги Георгиев гости на кмета на Кресна за 100 – г. юбилей на школото

100 - годишнини учебно дело и училище в Кресна, Младен Маринов, Георги Георгиев гости на кмета, местинет: Кресна е с ГЕРБ- СДС!
100 - годишнини учебно дело и училище в Кресна, Младен Маринов, Георги Георгиев гости на кмета, местинет: Кресна е с ГЕРБ- СДС!

100 – годишнини учебно дело и училище в Кресна празнуваха депутатите на ГЕРБ -СДС Младен Маринов и Георги Георгиев празнуваха с кмета Николай Георгиев, местинет: Кресна е с ГЕРБ- СДС!

В навечерието на Деня на Светите братя Кирил и Методий и българската азбука стотици кресненци празнуват впечатляващ юбилей. С тържествен концерт в центъра на града, събрал стотици хора, кметът Николай Георгиев и общината отбелязват 100-годишнината от началото на учебното дело в Кресна и от създаването на средното училище „Свети Паисий Хилендарски“.

„За пореден път се убеждавам, че за нас българите няма по-скъпо и ценно от просветата и образованието на нашите деца и внуци. Така е, разбира се, и в Кресна, където сме заедно с колегата от групата на ГЕРБ – СДС в Народното събрание Георги Георгиев. И двамата видяхме в очите на кмета Георгиев, на директорката Драгомира Тасева и на стотиците кресненци гордостта от факта, че тяхното училище навършва един век.Сърдечно им благодаря за поканата и възможността да бъда сред гостите на тяхното тържество! Честит празник на знанието, приятели от Кресна!“ – обяви бъъвшият вътрешен министър Младен Маринов. Стотици кресненци се поздравиха с него и пожелаха пълна победа с над 80 депутата начело с него и Георгиев на 9 юни в парламента.

100 – годишнини учебно дело и училище в Кресна, Младен Маринов, Георги Георгиев гости на кмета, местинет: Кресна е с ГЕРБ- СДС!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here