Футболистът Мартин Кавдански в Кочериново: Моля ви, нека подкрепим Бойко Борисов, необходими са 80 депутата!

Мартин Кавдански в Кочериново: Моля ви, нека подкрепим Бойко Борисов, необходи ми са 80 депутата!
Мартин Кавдански в Кочериново: Моля ви, нека подкрепим Бойко Борисов, необходи ми са 80 депутата!

Мартин Кавдански в Кочериново: Моля ви, нека подкрепим Бойко Борисов, необходими са 80 депутата!

„По времето на правителството Бойко Борисов, преди 3 години, в една малка община като Кочериново, държавата инвестираше по над 20 млн. лв. От както дойде ПП „Продължаваме промяната“ сумата е нула. Това са думи на бившият кмет на Кочериново Иван Митков. Моля ви да подкрепи Бойко Борисов. Необходими са 80 наши депутати, за да стартират реформите в сверата на земеделие, образование и правосъдие.“ – припомни футболистът Мартин Кавдански, под №6 в листата на ГЕРБ- СДС с №22 за Кюстендилска област и помоли за подкрепа. Това стана на задушевна вечеря в местен ресторант на общината.

Водачът на листата на ГЕРБ- СДС Христо Терзийски заяви категорично, че след тези избори ГЕРБ – СДС ще направи всичко по силите си да се състави редовно и дългосрочно правителство, с 4-годишен мандат на управление.

„Хората ни показаха, че искат предвидимост и стабилно управление. Всички се уморихме от това безвремие, в което бе вкарана държавата ни от 2021 г. насам. За това ви молим за категорична подкрепа, за да имаме мнозинство и да съставим правителство. Единствената политическа сила, която доказа през годините, че може да управлява и да носи отговорност, е ГЕРБ,” – заяви Терзийски, които дойде с кандидатит за народни представители на ПП ГЕРБ – 10 МИР Кюстендил с жители на община Кочериново. Тук беше и областният председател на ГЕРБ Даниел Данчев

„За нас е важно всяко едно населено място в област Кюстендил, всеки човек и всеки проблем, който притеснява местната общност. Показали сме го през годните и ще продължим да работим в тази посока, независимо кой е кмет или каква политическа сила управлява населеното място.“ – каза Михаела Крумова.

„Имала съм честта и привилегията, да бъда три пъти в листата на кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ- 10 МИР Кюстендил и знам, как се работи за каузата , познавам отговорностите и грижата им за хората ,не с думи и обещания , а с реални действия.Не бива да прояваваме апатия.

Правото на избор е изконно човешко право ,извоювано от демокрацията.

С нашия избор на 09 юни, определяме бъдещето на нас и децата ни.“ – добави Радослава Чеканска.

 
Мартин Кавдански в Кочериново: Моля ви, нека подкрепим Бойко Борисов, необходи ми са 80 депутата!Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Мартине,добър човек си.Направи нелоша футболна кариера!Да искаш от хората да подкрепят тиквата и кликата му,е все едно да искаш хората да се самоубиват,само че бавно….Не знам дали усещаш,но си на път да се опозориш много сериозно!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here