ПРОГРАМА Лято 2024: Под звездното небе на община Разлог

Под звездното небе на община Разлог

Лятото в община Разлог пристига на 1 юни с празника на децата, когато площадът на Разлог и цялата община ще принадлежи на децата – с празнични концерти, забавления, томболи и още куп чудесни преживявания.

На 8 юни е „Силовият многобой“, а на 15 юни Фондация “Българските корени” и Историческият музей в Разлог ви канят на “Цъфнало цвеке шарено” – демонстрация на автентични носии от цяла България в града – пазител на традициите – Разлог.

На 21 юни Криско ще изнесе концерт, а на 22 юни колекционери ще отворят старите ракли за широката публика и ще извадят старинни дрехи от края на 19-ти и началото на 20-ти век в Елешница. Над 60 носии ще бъдат показани в завладяващ спектакъл от музика, танц и светлина.

На 28, 29 и 30 юни хиляди танцьори от цяла България ще направят красиво, огромно хора на площада в Разлог на фестивала „ На армане с тъпане“

От 3 до 6 юли, със съдействието на Нона Йотова, звездите на българския театър превземат сцената на читалището в Разлог. Празниците на театъра ще открие Мариус Куркински с култовия моноспектакъл „ Нашенец“, а в следващите дни театралната публика ще се срещне с любимите си артисти Нона Йотова, Деян Ангелов, Владимир Карамазов, Кристина Янева, Елена Крант, Каталин Старейшинска, Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля, Стефка Янорова в спектаклите „Влюбена, сгодена и изчезнала“, „Театър, любов моя“ и „Чест“ . Билетите за всички представления са само 10 лева и ще се продават пред община Разлог и в читалището в Банско.

Рок Елешница забива от 6 до 7 юли. На 13 юли струнно трио „ Flawless“ и производители на сладкарски произведения от Разлог канят около езерото в Разлог всички на звездна лятна и сладка нощ.

Мотори и рок събира любовта на меломаните в м. Предела. ГРАФА ще изнесе самостоятелен концерт ден, преди рождения си ден на площада в Разлог на 20 юли, на 24 юли сцената край езерото ще омагьосат самодейците на община Разлог.

Ансамбъл „Пирин“ ще направи ПРЕМИЕРА на спектакъл по случай 121 години Илинденско – Преображенското- Кръстовденското въстание на 2 август на площада в Разлог. Два дни – на 2 и 3 август е Световното студентско първенство по ориентиране – купа Разлог.

На 9 и 10 август е „Кино под звездите“ с Александър Сано, Разлог, площад „Преображение“ с прожекция на филмите „В сърцето на машината“ и среща с Владимир Зомбори, и „Опасни шматки“ – среща с Ники Станоев.

Ще има Зумба маратон и концерт на Биг бен Благоевград – в две августовски вечери на 17 и 24 август край езерото в парка. Празниците закрива на 31 август атрактивната фолк фурия КАМЕЛИЯ И ВИЕВСКАТА ГРУПА.

ОБЩИНА РАЗЛОГ: ПРОГРАМА „ФЕСТИВАЛНО ЛЯТО“ 2024

1 юни
Децата празнуват, гр. Разлог, площад „Преображение“, 10:00 часа

8 юни
Силов многобой

15 юни
„Цъфнало цвеке шарено“ – демонстрация на автентични носии от различни краища на България и Разлог, Исторически музей – Патокова къща, 17 часа

16 юни
Дамско рали „На високи токчета“, 11:00

21 юни
Концерт на Криско, гр. Разлог, площад „Преображение“, 20:00

22 юни
„Непреходна вечност“ – ревю-спектакъл в село Елешница, от 21 часа

28 и 29 юни
„На Армане с тъпане“ – фестивал на традиционните хора, гр. Разлог, площад „Преображение“

3- 6 юли
Театрални празници „Звездите на театъра“, 19:30 ч.
– „Нашенец“, по Чудомир, Мариус Куркински, 03 юли;
– „Влюбена, сгодена и изчезнала“ – с участието на Нона Йотова и Деян Ангелов, 04 юли;
– „Чест“- с Владимир Карамазов, Кристина Янева, Елена Крант, Каталин Старейшинска- 05 юли;
– „Театър любов моя“ – Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Моравиля ,Стефка Янорова

6-7 юли
Рок Елешница

13 юли
Под звездите край езерото на Разлог с участието на Трио „Flawless“ и изложение на местни сладкари „Сладък Разлог“, 20:00 часа, езерото в парка Разлог

19-21 юли
„Мото Предел“ 2024

20 юли
Концерт на Графа, площад „Преображение“, 20:00 часа

24 юли
Лятна сцена на самодейни колективи на община Разлог, 20:00 часа

2 август
Премиерен концерт-спектакъл на ансамбъл „Пирин“ по случай 121 години от Илинденско-Преображенското-Кръстовденско въстание, 20:00 часа, площад „Преображение“ – Разлог

2- 3 август
Световно студентско първенство по ориентиране – купа Разлог

9-10 август
„Кино под звездите“ с Александър Сано, Разлог, площад „Преображение“, 20:00 часа
-„В сърцето на машината “- среща с Влади Зомбори;
-„Опасни шматки “ – среща с Ники Станоев

17 август
Зумба маратон с инструктори, езерото, Разлог, 20:00 часа

24 август
Концерт на Биг Бенд Благоевград, езерото Разлог, 20:00 часа

31 август
Концерт на КАМЕЛИЯ и Виевска духова музика, площад „Преображение“, 20:00 часа

ПРОГРАМА Лято 2024: Под звездното небе на община Разлог
ПРОГРАМА Лято 2024: Под звездното небе на община РазлогВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here