След записите: Бойко Борисов: Кирил Петков и Асен Василев трябва да влязат в затвора!

След записите: Бойко Борисов: Кирил Петков и Асен Василев трябва да влязат в затвора!
След записите: Бойко Борисов: Кирил Петков и Асен Василев трябва да влязат в затвора!

След записите: Бойко Борисов: Кирил Петков и Асен Василев трябва да влязат в затвора!

„Тук (ПП) си говорят как си носят кеша, как ще финансират изборите, как ще купуват избори. Това е простъпка. Те бързо трябва да влязат в затвора“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Коментарът му бе във връзка с изтеклия снощи запис на среща на ПП, където Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова умуват как да прибират пари кеш за изборите, как да купуват медии и социолози.

В записа, изваден на бял свят от „Афера“, се чува телефонен разговор между мъжки глас, който прилича на този на Кирил Петков, и „Пламен“ (вероятно Бобоков), когото съпредседателят на партията моли да му препоръча човек, който би могъл да му даде един милион и половина лева за телевизионна реклама. „Може да са официално, може да са неофициално, както му е по-удобно на твоя човек“, се чува в записа.

Това и още няколко израза като „ние неофициален кеш имаме“, „въпросът е да имаме въобще кеш“, „кеш в торби“ и колко са важни сумите кеш, които се чуват основно от гласовете, приличащи на Петков и Василев.

„Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен. От това, което чух , се разбра, че само той не е разбрал, че имат кеш. Звучеше чак миловидно като слушах как са безчинствали през тези 11-12 месеца. И е много интересно как подкрепящите им медии ще интерпретират това, че те реално перат пари и реално купуват гласове“, заяви Борисов.

„Тук си говорят как си носят кеша, как ще финансират изборите, как ще купуват избори. Това е простъпка. Те бързо трябва да влязат в затвора. Жал ми е за вас как ще ги интерпретирате“, обърна се Борисов към медиите.

Незаконни арести, незаконен кеш, незаконни електронни подписи, възмути се Борисов от действията на ПП в последните 11 месеца.

„Като гледах хората на ГЕРБ, които представиха програмата и като слушам тези от ПП-ДБ, е, наистина моите са ярки личности. Това ми дава основание да не подкрепям повече чужди предложения за реформи, които ни доведоха и с Конституцията и с други неща до това, което става в момента“, каза  Бойко Борисов при представянето на управленската програма на партията.

„Благодарен съм за срещата, която имахме по-рано днес със синдикатите и работодателите. ГЕРБ продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да каже на хората какво ще прави и с кой ще го прави. На 9 юни Европа ще стане също различна, хайде не, на 10-11 ще разберем“, коментира още Борисов.

„Светът е много сложен. Много е важно дали крайнодесните сили ще доминират. И ние в средата – ЕНП, ще имаме труден избори“, добави Борисов.

При нестабилност на ново правителство, наесен пак ще отидем на избори, разломът ще е тежък, прогнозира той.

Не е сложно, можем да се оправим, все още сме на ръба. Да, похарчени са много, грешни пари. Милиарди от плана за възстановяване са изгубени. И как може тези медии да се изкълчат и да кажат, че това е ново и е добро, и е промяна. Как това би могло да бъде простено. Абсурд, отсече Борисов.

Да, старомодни сме, но искаме да кажем на българите, че има мисъл, която може би ще доведе до по-добър живот. Не е само животът да прибират…, коментира той.

След 9 юни хептен няма да можем да си кажем нищо. Много злоупотребяват. Сега провалиха да има правителство, отсече бившият премиер на България.

Той благодари на колегите си и на медиите, като изтъкна, че не се меси на никого и да напишат това, което им е драго.

Борисов се ядоса, че днес ще се събират в Народното събрание по искане на ПП-ДБ заради пенсиите, които вече бяха увеличени с 11% с решение на Надзора на НОИ. Няма да ходя в парламента, защото днешното заседание е малоумие, категоричен бе той.

След записите: Бойко Борисов: Кирил Петков и Асен Василев трябва да влязат в затвора!
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

 1. На вниманието на „поколението Бойко Борисов“ т.е. родените от 2001 г. до 2005 г.:
  В периода 01.09.2001 г. до 19.09.2005 г. „Бацко“ т.е. Бойко Борисов е главен секретар на МВР, според Центъра за изследване на демокрацията през този период има неразкрити, респ. с неосъдени лица за около 90 /деветдесет/ убийства. Ето емблематични примери:
  – Фатик;
  – Илия Павлов;
  – Васил Илиев;
  – Бай Миле;
  – Стоил Славов;
  – Дмитрий Минев-Димата Руснака;
  Изброените по-горе са лидери на сериозни полу-криминални, полу-легални структури и символи на ъндърграунда от 90-те години.
  Задайте си простичкият въпрос, защо тези убийства не са разкрити?
  #АзНеВярвамНаМутриАВие?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here