Костадин Костадинов от „Възраждане“ отмени лозунга „България вън от ЕС” от страх от анулиране в ЕП!

Костадин Костадинов от „Възраждане“ отмени лозунга „България вън от ЕС” от страх!

Изненадваща промяна е настъпила в изказа на кандидат-депутатите на „Възраждане” месец преди изборите. Коренната промяна в речника им е заради страх, че няма да получат власт в Европейския парламент. Това научихме от „патриотите” на Костадин Костадинов.

Това обяснява и агресивното му поведение в Дупница, когато без причини изригна на наш въпрос, какво ще правят в Евпорейския парламент, сред като настоява за излизане от него и НАТО.

Всички кандидат-депутати получили до един директива да смекчат тона към Европейския съюз. Причината била, че именно оттам предупредили Костадинов „от високо място”, че ако партията не оправи отношението си към Брюксел, то нито една политическа група нямало да приеме класиралите се от „Възраждане” евродепутати след вота на 9 юни. На този етап хората на Костадинов се целят към крайнодясната фракция „Идентичност и демокрация”, но и оттам имало коментари, че с прекомерните си антиевропейски тези партията може да не стане част от фракцията.

Затова и Костадинов наредил на депутатите си и кандидатите за европейска власт да престанат да декламират „България вън от ЕС”, което вече изпаднало от лозунгите им по време на обиколки в страната, разказаха мераклиите за Страсбург.

„Засега имаме такова нареждане, тъй като не ни ли приеме която и да е група, останем ли без политическо семейство, ще сме аутсайдерите – реално ще гледаме политика през крив макарон.

Депутати без група нямат право на гласуване, като невидими ще сме”, признаха още кандидатите за евродепутати. На този етап не е ясно дали лидерът ще разпореди и да се спрат традиционните възгласи „България вън от НАТО”, за да не се провали категорично първото му участие на европейски вот, допълниха още наши източници от „Възраждане”.

„Страхът е подлост, а гордостта пиянство!“ – цитират Левски доскорошните му привърженици и напускат редиците на „патриота“.

Антуражът на Костадин Костадинов се закани с Белене на пенсионер от Дупница

Разкрихме трите лъжи на Костадин Костадинов от Възраждане! ВМРО: За Кюстендилска област пуснал общ работник от Добрич за водач на листата!

Костадин Костадинов от „Възраждане“ отмени лозунга „България вън от ЕС” от страх!

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here