Адреналин и много забава в Костинброд с „Луда надпревара“

Адреналин и много забава в Костинброд с „Луда надпревара“

Много адреналин и емоции донесе поредното издание на „Луда надпревара“, което събра любителите на високите скорости в Костинброд. Мирис на бензин и майсторство зад волана показаха участниците, които въртяха гуми на леко коли мотори. Домакин на шоуто е кметът на община Костинброд Трайко Младенов. Гост на събитието беше и кандидатът за народен представител Младен Маринов.

„Това е мястото – в контролирана и безопасна среда, да се проявяват емоции зад волана. А на пътя всички трябва да бъдем внимателни, да пазим другите и най-вече – да спазваме закона и ограниченията на скоростта., посъветва Младенов, който е бивш министър на вътрешните работи.

Днес той присъства и на литургия за освещаване на напълно обновената църква „Свети Николай Мирликийски Чудотворец“ в костинбродското село Драговищица. Храмът, който е на повече от 160 години, е ремонтиран с подкрепата на покойния патриарх Неофит. Обновяването се случва благодарение на усилията на кметовете на Костинброд и на Драговищица Трайко Младенов и Евгений Кирилов.

За освещаването на божия дом на място беше Врачанският митрополит Григорий, наместник-председател на Светия синод.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here