Студио за уеб и графичен дизайн отвори в Евробазара Борис Христов: Единствени в Дупница предлагаме продуктова фотография

Студио за уеб и графичен дизайн отвори в Евробаза Борис Христов: Единствени в Дупница предлагаме продуктова фотография
Борис Христов и съпругата му Ивона запалиха свещички за успех на начинанието.

Студио за уеб и графичен дизайн отвори в Евробазара в Дупница Борис Христов. Модерни решения за популяризирането и отличното позициониране в уеб пространството на Вашия бизнес предлага той с фирмата „Линкс технолоджи“.

Борис Христов

За първи път в Дупница може да откриете и продуктова фотография. Христов вече има портфолио с богат набор от услуги в сферата на онлайн маркетинга и рекламата. За да отговори на нуждите на своите клиенти, той разчита на екип от доказани специалисти.
„Създаваме модерни сайтове, работим в сферата на онлайн маркетинга. Разчитаме на професионален фотограф, който заснема продуктите, които се позиционират при направата на сайтовете на нашите клиенти. Продуктовата фотография е нова услуга за Дупница. Практиката е клиентите да отиват при фотограф за фотосесиите. Ние сме сложили край на това. Нашите клиенти може да разчитат на фотограф, който ще бъде при тях, за да заснеме кадрите, необходими за сайта, по който работим.“, обясни при откриването на студиото си Борис Христов.
Бизнес начинанието беше благословено от архиерейския наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски, който освети новото студио и пожела успех на предприемчивия дупничанин и екипа му. Близки и приятели се събраха за тържеството за успешен старт на новия дом на фирма „Линкс технолоджи“. За тях домакините Борис Христов и нежната му половинка Ивона бяха подготвили богата почерпка. Всички вдигнаха наздравици с пожелания за много клиенти.
Борис Христов и „Линкс технолоджи“ може да откриете в офис №32 в Евробаза в Дупница. Освен с изработка и поддръжка на бизнес и персонални уебсайтове и онлайн магазини, те предлагат още SEO оптимизация, изработка на мобилни приложения и др.
Част от екипа на Христов са онлайн маркетинг експерт, графичен дизайнер, фотограф и копирайтър.

Борис Христов с баща си сестра си.

Макар и в ново студио, фирмата не прохожда тепърва. „Линкс технолоджи“ работи успешно от 2021 г. От тогава са вдъхнали живот на 35 бранда и 12 уебсайта. Зад гърба си имат над 60 доволни клиента. И 5 успешно завършени проекта извън границите на България.
Може да се свържете с Борис Христо на тел: 0896/ 47 93 99,
email: info@lynxbh.com
instagram: lynx_technologies
Twitter: lynxbg_tech
instagram: lynx.business_club
и на сайта: www.lynxbh.com 
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here