Посрещнаха като принц готвачът от Червен брег Лъчезар Чоткин спечелил булка и 100 000 бона от кулинарни приключения в Hell’s Kitchen

Посрещнаха като принц готвачът от Червен брег Лъчезар Чоткин спечелил булка и 100 000 бона от кулинарни приключения в Hell’s Kitchen

Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин – големият победител в шести сезон на Hell’s Kitchen, днес беше посрещнат царствено в родното му село Червен брег, община Дупница. Той готви рамо до рамо със своята любима Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада.

„С победителя от от Hell`s Kitchen Лъчезар Чоткин! Адмирации за постигнатия невероятен успех! Представянето на Лъчо е гордост за целия регион. Със своята упоритост, себеотдаденост, скромност и истинска човечност той спечели сърцата на всички нас и стана пример за младите хора.Благодаря на кмета Славчо Димкин за поканата да бъда част от този истински празник за село Червен брег!“ – обяви депутатът от ГЕРБ Радослава Чеканска.

„Поздравления за големия победител в Hell’s Kitchen 6 -Лъчезар Чоткин от с. Червен бряг /Дупница/“- радва се и водачът на листата на ДПС за Кюстендилска област Николай Златарски.
Припомняме, че на второ място остана Станислав Димитров, който шеф Виктор Ангелов определи за кулинаря с най-голям напредък. Амбицията, отдадеността и бързото приспособяване обаче бяха качествата, които донесоха на неговия конкурент Чоткин голямата награда от 100 000 лева.

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично. По-големият колективен опит на помощниците в кухнята на Станислав доведе до подценяване на ситуацията и до ключови грешки от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от шеф Виктор Ангелов. В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със завидна скорост на изпълнение, но перфекционизмът на ексцентричния финалист предизвика изоставане по средата на вечерята. Ключови се оказаха основните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха натрупаната преднина. Двете кухни се движеха почти наравно през цялото време, но амбицията, енергията, хъсът за победа и по-малкото неточности донесоха на Чоткин чека за 100 000 лв.

Лъчезар Чоткин e роден в с. Червен Брег, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица – Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболния отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Посрещнаха като принц готвачът от Червен брег Лъчезар Чоткин спечелил булка и 100 000 бона от кулинарни приключения в Hell’s Kitchen
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Само да питам: 100 000 лв не са ли 100 бона?! Или просто са сменили мерната единица?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here