Кауза! Кметът Калин Гелев и съветникът му Любомир Георгиев организираха благотворителен мач за прекрасната Ваня Белчинска в Сапарева баня!

Кметът Калин Гелев и съветникът му Любомир Георгиев организираха благотворителен мач за прекрасната Ваня Белчинска в Сапарева баня!

Кметът Калин Гелев и съветникът му Любомир Георгиев организираха благотворителен мач за прекрасната Ваня Белчинска в Сапарева баня!

Отборите ветерани на Германея Сапарева баня и Сливнишки герои- Сливница се изправиха един срещу друг в благотворителна футболна среща, съобщи депутатът Радослава Чеканска.

Събраните средства от дербито ще бъдат предоставени на Ваня Белчинска, която се лекува от тежко онкологично заболяване.

За отбора на Германея на терена излязоха славни футболисти от близкото минало на клуба, които върнаха спомените за вълнуващите срещи на местния стадион, когато тимове сочени за фаворити си тръгваха от терена с преклонени глави.

Благотворителната футболна среща бе организирана със съдействието на Община Сапарева баня.

Благодаря на кмета Калин Гелев и колегата от листата на ГЕРБ –СДС в 10 МИР-Кюстендил Любчо Георгиев за възможността да се включа в благородната кауза.

Кметът Калин Гелев и съветникът му Любомир Георгиев/отляво/организираха благотворителен мач за прекрасната Ваня Белчинска в Сапарева баня!

Кметът Калин Гелев и съветникът му Любомир Георгиев от организираха благотворителен мач за прекрасната Ваня Белчинска в Сапарева баня!

 
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Калинчо да извади тия под душега пари и Любчо също за да помогнат по добре на това момиче защото тя има много нужда от тях а не да строят само хотели за себеси А Радостина да се откаже от две заплати и ще помогне доста

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here