Марио Груфалов нае за 10 г. единствената обществена тоалетна в Сандански, брои 100 лв. на месец

Марио Груфалов нае за 10 г. единствената обществена тоалетна в Сандански, брои 100 лв. на месец.

Фирма „Ем Груфи“ ЕООД с управител Марио Груфалов е новият наемател на единствената обществена тоалетна в Сандански. Тя се намира на гърба на старата автогара в курортната община.

В залата на Общинския съвет бяха отворени офертите на двамата кандидати от председателя на комисията, директора на дирекция „Общинска собственост” Ивайло Пензов, в присъствието на останалите членове – служители на общинска администрация. Поради лични ангажименти на търга не присъстваха двамата представители на Общинския съвет Стоян Ангов и Калин Терзийски. Те бяха заместени от представителите на администрацията Ивайло Стойчев и Мая Тренева.

С офертното си предложение в размер на 12 500 лв. без ДДС фирма „Ем Груфи“ бе обявена за спечелила търга. На второ място остана фирмата на досегашния наемател на тоалетната фирма „Ананас 2018“ с управител Асен Митев, чиято оферта беше 10 000 лв.

Новият наемател ще плаща месечен наем в размер на 100 лв. В 14-дневен срок изгубилият търга има право да обжалва. В случай че не постъпи възражение, със заповед на кмета Атанас Стоянов се сключва договор с фирма Ем Груфи“ за срок от 10 години.

Груфалов е собственик на заведение, което се намира на метри от тоалетната./Струма

ЛИДИЯ МАНЕВА

Марио Груфалов нае за 10 г. единствената обществена тоалетна в Сандански, брои 100 лв. на месец.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here